Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan kezdjem el a modellkedést? Nagyon fontos, hogy 164 centi vagyok,16 éves és 49 kg.
Ha tenyleg nem nosz nagyobbra, nem leszel modell, maximum gyerekmodell, amig ki nem oregszel abbol a korosztalybol. Bocs ha ezzel osszezuzom az almaidat, de inkabb most tanuld meg hogy nem minden ugy van az eletben, ahogy te elkepzelted.
Frizuramodell pl. meg lehetsz, vagy sminkmodell, de a kifutot azt felejtsd el.
Hát vannak olyan álmok, amikért teszel és elérheted. Meg vannak azok, amikért ácsingózhatsz, de minek? Sose leszel elég magas. Tök alkalmas vagy, csak épp nem felelsz meg a követelményeknek...
És nem ideális méret, hanem minimum magasság. És inkább 173 centi, hogy pontosak legyünk.
Keress olyan álmot, amit teljesítménnyel elérhetsz reálisan. Lehetőleg olyat, amivel viszed is valamire, kellemest a hasznossal.
Kedves kérdező, hiába szeretnél, nem lehetsz modell. A modell magasság 174 cm-től kezdődik és hiába eszméletlen jó lenne és milyen menő (én tudom,mert modellkedem) attól még alacsony vagy és teljesen alkalmatlan.És felesleges próbálkoznod,mert lehet, hogy valamelyik ügynökség fel is vesz és szerzödtet, de nem vagy alkalmas és így tuti csak hülyének néznek mert próbálkozol!
Kedves 4. khm hát igen pont így beszél egy dagadt alacsony lány aki féltékeny a szép magas karcsú modellekre!
OFF
6-os, nem is gondoltam volna, hogy tényleg igaz a
"modell = üresfejű beképzelt buta liba" sztereotípia, de írásod alapján már látom, hogy tényleg így van...
ON
Kérdező, ezzel a testmagassággal soha nem kerülsz a kifutóra, azok az "ügynökök", akik ezzel ámítanak, csak pénzzel akarnak lehúzni (vagy megd.gni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!