Hogyan lehet kipróbálni a modellkedést?
Figyelt kérdés
15/l vagyok magas, vékony, lapos, hajam rövid, festett. divatérzékem semmi és nincs meghatározott stílusom se. viszont gondolkoztam rajta, hogy egyszer szeretnék kipróbálni egy fotózást, ahol mondjuk más mondaná meg, mit vegyek fel :D lehet valahol ilyet?2014. júl. 2. 01:12
2/3 anonim válasza:
senki sem fog rólad csak úgy buliból ingyen képeket csinálni. elmész te fizetsz és ráadásul a saját ruháidat kell vinned. vagy esetleg azt is kifizeted+a sminkest. nem tudom mennyire érné meg neked...
3/3 anonim válasza:
Hát ez nem olyan egyszerű, de ha rendes modell akarsz lenni akkor egy ügynökséghez kell jelentkezned és ott ha tetszel ingyen megcsinálnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!