Mennyi az esélyem, hogy még növök? 13/L
Profinak lenni és jó érzékkel/tehetséggel rendelkezni két nagyon különböző dolog.
Én pl. jó adottságokkal rendelkezem egy bizonyos tánctípushoz. Élvezem, a hobbim, de nem vagyok és nem is leszek profi benne. Tökéletesítem magam, igyekszem, de profi másban vagyok, abból élek, ahhoz van meg a legmagasabb elérhető végzettségem és abból képezem magam még tovább. Kételkedve, de ki merem jelenteni, hogy abban profi vagyok, letettem már annyit az asztalra azon a téren.
Szóval te egyelőre maximum egy jó stílusérzékkel megáldott tinilány lehetsz, akit félprofi meg amatőr fotósok már lencsevégre kaptak.
A modellszakma nem ez.
Először arra kaptál választ. Nem, nem valószínű, hogy el fogod érni azt a minimumot, ami alatt úgysem állnak szóba veled. Ennyi.
Te kezdtél el utána rinyálni, hogy de te akkor is profi vagy...
Már ne haragudj, de ha nem akarsz 175 cm lenni, akkor modell se akarj lenni, mert az alatt már sokra nem mész :"D
Én szerződtetve vagyok egy ügynökségnél, úgyhogy tudom mi, hogy meg. Profi fotós meg elég drága, (tapasztalat) aki portfóliót csinál, nem csak úgy hobbiból bemosolyogsz a kamerába... A profi fotós mellett ott van a stylist, meg a sminkes, meg a fodrász, és a fotós mondja meg a pózokat, a képek stúdióban készülnek. Szerintem te nem voltál még ilyenen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!