Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ti hogyan oldjátok meg?...

Ti hogyan oldjátok meg? (Modellkedés, többi lent;P)

Figyelt kérdés
13 éves. Vagyok, és már régóta mondogatják nekem, hogy modellkedjek. Ez nem amolyan "udvaroljunk egy kicsit neki" féle kérdés, mert fel is ajánlottak valamit. A lényeg az, hogy ezek után he beindulna a karrierem, hogyan férne az időmbe? Vannak akik velem egykorúak és modellkednek? Ti hogy csináljátok?
2015. aug. 30. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valakit bedarál a szakma abból magántanuló lesz, de az arányuk szerintem elenyészően kicsi. Nem nálunk kell érdeklődnöd hanem modellügynökségeknél. Egyáltalán milyen magas vagy, mik a méreteid? Szólítottak le ügynökségektől emberek? Civilek nem nagyon értenek a modellkedéshez, az nem mérvadó hogy ők mit mondanak. :D
2015. aug. 30. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyi munkát vállalsz el,amennyi neked belefér,nem fog senki kényszeríteni,hogy hanyagold a tanulást. Viszont,olyasmibe,hogy csinálnak neked jó pénzért egy portfóliót vagy fizess ki(illetve nem te hanem a szüleid) egy több tíz vagy százezres tanfolyamot,aztán majd hűűű de mennyi munkád lesz, abba nem menj bele.
2015. aug. 30. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, egy kezdő modell nem teheti meg hogy válogat a munkák közül meg visszautasít bármit is időhiányra hivatkozva. :D Ha akar valamit kezdeni a szakmában akkor legalábbis biztosan nem. A modellkedés nem hobbi, amit szabadidődben csinálsz hanem teljes embert igénylő dolog.
2015. aug. 30. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ismerek én is ilyen modellt... attól nem kell félned hogy óriási mennyiségű munkád lesz meg sok pénzt kapsz ha kapsz egyáltalán ez ugyanis csak elég csekély százaléknak adatik meg a modellek között is.

Csak példa, de keress modellügynökségeket és ott vannak ilyen modellek. Na azoknak az arcát te hányszor láttad? Szerintem ez a szám kb 0 lesz (ne barbiról beszélj aki világ hírű)

2015. aug. 30. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne a barátnőkre meg anyukádra hallgass, hogy de szép vagy kislányom, legyél modell. Nekem is mondogatta ezt a nagymamám, figyelmen kívül hagytam, nem érdekelt. Persze később aztán modellkedtem de nem azért mert dicsérgettek meg mert az utca embere azt mondta. Magas vagyok, vékony és alig van cicim, az arcom meg inkább szabályos, egyedi és érdekes mint kifejezetten szép. A suli meg megértő, elengednek, igazolják addig míg pótolom, jól tanulok, bár ez közép iskolát. De azért jobb ha tudod nem olyan szívderítő munka ez mint emilyennek elképzelik a kislányok, én állandó versenyhelyzetként éltem meg az utóbbi évet. Versenyeztem a többiekkel, a kilókkal, magammal. Nagyon csontos vagyok, a soványság miatt meg úgy néztem ki mint aki sose eszik, nem igazán tetszettem magamnak,de másoknak meg igen és a pénz is kellett, nem azért mert szegények vagyunk hanem mert a szüleim nem mindent hajlandóak megvenni. Nem kell neked karrier hidd el.
2015. aug. 30. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen beleférne az idődbe, tekintve, hogy modellkedni rendesen csak külföldön lehet, és ha külföldön vagy, akkor itthon bizony nem jársz iskolába :). De egyelőre még csak egy gyerek vagy, szóval hanyagoljuk, hogy három-négy hónapokra elmész egyedül bárhová is, ahol aztán magadra főzöl, mosol, arról nem is beszélve, hogy ennyi idősen még nem nagyon kapsz rendes munkákat, meg fiatal vagy és ezért még nem is nagyon foglalkoznának veled rendes ügynökségek. Majd olyan 15-16 éves korodban nézd ezt át újra, ha még mindig akarod.
2015. aug. 31. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok modell hal meg öregen. Nem vágnék bele.
2015. aug. 31. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!