Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek 6 hóónap alatt...

Szerintetek 6 hóónap alatt tudnék 8 cm - t nőni?

Figyelt kérdés

Már csak fél év van hátra az ütemes növekedésemből, utána maximum 1 cm - t nőhetek (ezt biztos forrásból tu'om ^^).

Leírom, hogy ki milyen magas a családomban:

Anya: 168-169 cm

Apa: körülbelül: 180 cm

Anyai nagymama: 168 cm

Anyai nagypapa: 200 + cm

Apai nagymama: 172 cm

Apai nagypapa: ?

És hozzátenném, hogy anyám öccse is 200 + cm, és anyám öccsének a fiai (magyarul az én elsőfokú unokatestvéreim) is 200 + cm-ek, szóval magas családból származok. Szerintetek tudnék nőni 8 cm - t 6 hónap alatt, ha nem kukorékolok éjszaka és rendesen, rendszeresen eszek? És kérlek mellőzzétek az "Esélyed sincs!" - kommenteket, mert, ha tényleg "esélyem sincs", azt is lehetne tapintatossan közölni. Remélem, azért van itt aki jártas a témában, ért hozzá és válaszolni tud a kérdésemre. Köszi! :)

14/L

2015. aug. 25. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Csak a lényeg maradt ki.. :D

Te hány cm vagy?

2015. aug. 25. 15:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Tééényleg. Oops. 165
2015. aug. 25. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni,de szerintem nem leszel te 173 cm! Én 173 cm vagyok,14 éves korom óta csak hébe-hóba növögetek 1-2 cm.Akkor voltam 168 cm. Azelőtt mindig 5-6 cm-eket nőttem.Aztán akkor jött a fordulat,és jött a nem feltűnő növekedés. :) Jó,oké,persze,feltűnő,de azért 2 év alatt 5 cm nem fogható a szokásos egy nyár alatt 5 cm növésemhez. Nekem is van még 1-2 évem a növögetésemből(17-18 éves korodig nőhetsz),és ha megtartom ezt 1-2 cm-t,akkor pont elérem azt a magasságot,amit szeretnék:176-178 :)

Viszont nekem tényleg magas családom van.

Anyukám 180 cm,apukám 185 cm körül volt. Anyukám testvére úgyszint 185 cm kb.A lány unokatestvérem is 174 cm :) Nagypapám is 180 felett volt fénykorában,most már öregszik,így kb. már egymagas velem.

Összefoglalva:simán lehetséges,hogy nősz fél év alatt 8 cm-t,viszont én anyukád magasságából ítélve a mostani magasságodhoz csak 1-2 cm jósolok :)

Amúgy a növést nagyon nem tudod befolyásolni,max. ne izmosíts magadon semmit,mert nem egy osztálytársam járt úgy(noha ők fiúk),hogy mindig is az osztály legmagasabbjai közé tartoztak,aztán korán elkezdtek gyúrni,a sok izom blokkolta őket a növésben,és mostanra már az alacsonyak közé tartoznak.

2015. aug. 25. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyformán egyszerre fejlődik, 21 éves korodig nőni fogsz még az biztos, de hogy mennyit azt senki meg nem mondja előre. Azt sem hogy fél év múlva mekkora leszel. De nem valószínű hogy ilyen rövid idő alatt 8 cm-t nőjél. Az nagyon sok és fura is lenne.
2015. aug. 25. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Egyébként anyám csak a modern mérések szerint169 -cm, a régi, "hagyományos" szerint 172-173 cm! :)

Oké, akkor nem fogok izmosodni! :) De van valami tipped, hogy-an tudnám a lehető legjobbat kínoznimagasságomból? :) Nekem ez nagyon fontos lenne! :)

2015. aug. 25. 16:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Fél év alatt oly sok a 8 cm,,? Anyám öccse 6 honap alatt 30 cm - t nőtt! :P =D
2015. aug. 25. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy modern mérés meg régi hagyományos mérés? Egyik a feje tetejéig mér, a másik csak a homlokáig? :D
2015. aug. 25. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
én nőttem 4 hónap alatt nyolc centit! 162ről 170re csak utána elferdült a gerincem és csigolyáim is ropognak. Szóval azért vigyázz mit kívánsz, és sportolj ! Sok sikert :)
2015. aug. 25. 21:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy amikor oda kell állni ahhoz a merőoszlophoz, akkor 172,5-nek mérték, most meg amikor egy ilyen mérő sz*rral mérték (oda kell tenni a fejedhez, és akkor állítólag beméri a "pontos" magasságod, én se értem hogy -.-), akkor csak 168,5-et mértek neki.
2015. aug. 25. 22:08
 10/10 anonim válasza:
szia egy tippem/ötletem van, de lehet hogy nem segít. Kapaszkodj meg valamiben pl.: kjátszótéren arra a mászó rúdra és lógj rajta egy kicsit .Igaz nem sokat ,de egy kicsit hat... :) sok sikert
2015. aug. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!