A határ alatt 4 cm-rel érdemes megpróbálnom?
Figyelt kérdés
Egy modell management fog érkezni a városomba, és 4 cm-rel vagyok a határ alatt egyébként minden más stimmel. Nem vágyom karrierre meg ilyenek, egyszerűen kipróbálnék egy ilyet. Megéri vagy ott lemérnek?2015. máj. 29. 07:29
1/7 A kérdező kommentje:
Még egy dolog, ami most jutott eszembe: a többi lány is hasonlóan magas a városomban, szinte magas vagyok köztük. Akkor innen senki nem menne?
2015. máj. 29. 07:48
2/7 anonim válasza:
Na ne viccelj, az egész városban nincs egy 173 centis lány? Kétlem.
Egyébként felesleges. Csak az idejüket rabolnád. Nem felelsz meg a követelményeknek és nem is érdekel a dolog. Akkor meg mi fenéről is beszélünk...?
Majd pár év múlva, ha eléggé megnősz és szellemi érettségben is eljutsz a szükséges szintre, akkor gondold újra. Egyelőre felejtsd el.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is,ha nem komoly a részedről a dolog,akkor ne pazarold az idejük!
4/7 anonim válasza:
Ha ki akarod magad próbálni,menj el fényképészhez,aki csinál rólad pár fényképet,és ott modellt állhatsz neki.
5/7 anonim válasza:
A mérethatárok nem viccből vannak, ha nem felelsz meg nem fogsz kelleni.
6/7 anonim válasza:
még a minimális mérettel is nehezen vesznek fel valakit sajnos :/ és mivel jól fizető állás,joggal vannak kikötéseik pl a magassággal kapcsolatban :)
ez olyan mintha mérnök szeretnél lenne,de a matekhoz egyáltalán nem értenél stb :)
7/7 abcz válasza:
Nem annyira a méret a fontos... Ha tényleg úgy nézel ki, ami a divatházaknak kell, akkor ha kifutón nem is, de reklámokban simán szerepelhetsz. Viszont előtte, ha kikötés az 172-5cm és te alatta vagy, akkor egyeztess velük, hogy azért elmehetsz-e. Vicces lenne, ha kidobnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!