Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó éri meg jobban? A...

Melyik autó éri meg jobban? A fiatalabb sokat futott vagy az idősebb kevesebb kilométerrel rendelkező? Egy 3 eves autónál mi az a km határ aminél már nem érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Én az idősebb, kevesebbet futottat venném meg. 3 éves autónkat 40.000 km-rel vettük, nekem az még elment...
2014. márc. 28. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
3-4 éves autónál 90 ezer az átlag km.
2014. márc. 28. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Én is úgy gondolom, hogy 100 ezer km fölött már tényleg sok egy 3 éves autóban. Nem mondom, hogy azt választanám, ami kevesebbet futott, mert a kilométer-futás semmire nem garancia, de az biztos, hogy nem vennék 3 éves autót 100.000 km-nél többel.
2014. márc. 28. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan kérdés amire nincs pontos válasz. Én pl. 3 éves autónál 60 ezer km-nél többet futottat nem vennék meg és legyen pontosan dokumentálva minden, gyári kulcsokkal és tulajdonostól. Konkrétan pont így vettem a sajátom. Jó vétel volt.

Az újabb is és a régebbi is jó vétel lehet, attól függ ki hajtotta az autót, hányan hajtották, plusz mennyi tulaja volt és volt-e rendesen szervizelve, milyen a belseje, mennyire ütött kopott a kaszni. És persze mennyire megbízható a típus, mik a típus hibái stb. Szóval ha nem ért hozzá az ember, vannak erre szervizek ahol vétel előtt átlehet vizsgáltatni az autót és véleményt kérni a tények alapján.

2014. márc. 28. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 3 évesen vettem a kocsimat 130 ezer kilóméterrel, most 7 éves, 300 van benne és nincs baja (bmw e60) szóval nagyon autó függő inkább, mint kilóméter.
2014. márc. 28. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkább ilyen alig futott Volvót venném meg

[link]

mint egy autókupec által külföldről behozott összetákolt visszatekert órás 20 éves BMW-t.

2014. márc. 28. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Hülye kérdés... Állapotot kell venni, nem kilométert... Ha te kis futásteljesítményű autót keresel, ki fogsz fogni egy szétdöntött szart ami 20 ezret mutat, de 220 van benne. Amúgy meg mivan ha sokat futott kis idő alatt? Ez arról árulkodik, hogy valószínűleg nem városban rövidtávon és HIDEGEN használták, hanem felmentek vele az autópályára, belökték a tempomatot 130-ra, és 100 km-en keresztül nem léptek egyik pedálra sem. Én inkább ilyen autót vennék, mint egy olyat, amit télen a -10-ben be röffentettek és elmentek vele 3 saroknyit a munkába, délután aztán ugyanezt visszafelé, sokkal többet kopik a hideg motor mint az üzemmeleg.
2014. márc. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!