Fiúk minden korosztályból! Milyen lány az ideálotok?
Max 180centis vekony testalkatu( nem baj ha van rajta felesleg, ne legyen teljesen vekony) oltozkodoese atlagos, mint minden tinedzser lany altalaban. Hajszin mindegy bar mostanaban nagyon megtetszett a szőkèsvörös. Okos, intelligens, szereny làny. Érdeklődése bármi ami a nagyvilágban van. Érett és érdeklodo, elore gondolkodo. Szeresse a verseket es a zenet elobbre tegye az emberi ertekeket es muveltseget mint a kinezetet es visszafogott. Nagyjabol a mostani szerelmem aki ala nem fogok adni ha mas nok utan nezek
17/F
Legyen nálam alacsonyabb ( <177 cm).
Legyen csinos.
Belsőre pedig: legyen kedves, megértő, bújós és szeressen.
Ennyi volt az ideálom leírása :)
19/F
Nekem a magasság igazából mindegy, 186 cm körül vagyok, ne legyen ennél magasabb (nem hiszem, hogy sűrűn előfordulna). Frizuráról annyit, hogy ha a tökéleteset keresem akkor barna/fekete haj és valamiért ha copfban van, az nagyon tetszik. Ne legyen nagyon vékony, de nagyon elhízott se. A lényeg, hogy legyen mit fogni rajta. Mellméret mindegy.
Igazából a belső fontosabb nálam. Legyen intelligens, előre gondolkodó, ne hisztizzen folyton, mint a mai kis tinilányok. Legyen érdeklődő, én reál beállítottságú vagyok, de nem kell, hogy neki is az legyen az érdeklődési köre, ami nekem. Csak az a fontos, hogy valami érdekelje és ne azzal menőzzön, hogy ő mennyire leszarja az iskolát és milyen jó, hogy kettessel átment. Tőlem érdeklődhet az irodalom iránt is, tanulhat bölcsésznek vagy írónak, csak lehessen vele értelmesen beszélgetni.
A válaszom a lányok többségének valószínűleg irreleváns, mivel nem vagyok páwa gyerek, aki minden hétvégén ott van a buliban és folyton részeg.
18/F
Érdekesek és hasonlóak az előttem szólók válaszai is.
Külsőre lehet vékony v nőiesen telt, ha van szexuális kisugárzása :) 155-180cm magasság. Nálam fontos a hosszú haj. Nem kell csípőig érnie, de a felnyírt hajú lányok nem az eseteim. Legyen ápolt! Egy züllött, igénytelen lány nem a fiúk álma. Tudjon viselkedni. Nem szeretem a nagy szájú, nyomulós lányokat. Mellméret teljesen mindegy. A legjobb az, ha összenézek egy lánnyal és megfog valami a tekintetében. :) 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!