Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Fiúk minden korosztályból!...

Fiúk minden korosztályból! Milyen lány az ideálotok?

Figyelt kérdés
Nektek milyen lány az ideális? Ilyen szempontokból: magasság, magassághoz viszonyított testsúly, frizura, mellméret, stílus, öltözködés, smink, tanulmányi eredmény, érdeklődési kör, személyiség. Írjátok le, szerintetek hogy néz ki és milyen személyiséggel rendelkező lány! :D
2015. aug. 24. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Max 180centis vekony testalkatu( nem baj ha van rajta felesleg, ne legyen teljesen vekony) oltozkodoese atlagos, mint minden tinedzser lany altalaban. Hajszin mindegy bar mostanaban nagyon megtetszett a szőkèsvörös. Okos, intelligens, szereny làny. Érdeklődése bármi ami a nagyvilágban van. Érett és érdeklodo, elore gondolkodo. Szeresse a verseket es a zenet elobbre tegye az emberi ertekeket es muveltseget mint a kinezetet es visszafogott. Nagyjabol a mostani szerelmem aki ala nem fogok adni ha mas nok utan nezek

17/F

2015. aug. 24. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Legyen nálam alacsonyabb ( <177 cm).

Legyen csinos.

Belsőre pedig: legyen kedves, megértő, bújós és szeressen.

Ennyi volt az ideálom leírása :)

19/F

2015. aug. 24. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:

155-170 cm között, arányos testalkat (értsd: 165 cm-hez 55-65 kg között).

frizura mindegy, de általában hosszabb haj, mellméret arányos legyen a testhez (c vagy annál kisebb nem rossz).

Stílus lazább, de nőies. Sminket nem szeretem, okos legyen, kedves, romantikus, humoros.

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 25. 09:55
 4/6 anonim válasza:

Nekem a magasság igazából mindegy, 186 cm körül vagyok, ne legyen ennél magasabb (nem hiszem, hogy sűrűn előfordulna). Frizuráról annyit, hogy ha a tökéleteset keresem akkor barna/fekete haj és valamiért ha copfban van, az nagyon tetszik. Ne legyen nagyon vékony, de nagyon elhízott se. A lényeg, hogy legyen mit fogni rajta. Mellméret mindegy.

Igazából a belső fontosabb nálam. Legyen intelligens, előre gondolkodó, ne hisztizzen folyton, mint a mai kis tinilányok. Legyen érdeklődő, én reál beállítottságú vagyok, de nem kell, hogy neki is az legyen az érdeklődési köre, ami nekem. Csak az a fontos, hogy valami érdekelje és ne azzal menőzzön, hogy ő mennyire leszarja az iskolát és milyen jó, hogy kettessel átment. Tőlem érdeklődhet az irodalom iránt is, tanulhat bölcsésznek vagy írónak, csak lehessen vele értelmesen beszélgetni.

A válaszom a lányok többségének valószínűleg irreleváns, mivel nem vagyok páwa gyerek, aki minden hétvégén ott van a buliban és folyton részeg.

18/F

2015. aug. 25. 16:10
 5/6 anonim válasza:

Érdekesek és hasonlóak az előttem szólók válaszai is.

Külsőre lehet vékony v nőiesen telt, ha van szexuális kisugárzása :) 155-180cm magasság. Nálam fontos a hosszú haj. Nem kell csípőig érnie, de a felnyírt hajú lányok nem az eseteim. Legyen ápolt! Egy züllött, igénytelen lány nem a fiúk álma. Tudjon viselkedni. Nem szeretem a nagy szájú, nyomulós lányokat. Mellméret teljesen mindegy. A legjobb az, ha összenézek egy lánnyal és megfog valami a tekintetében. :) 30F

2015. aug. 25. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Áldozzon minden nap a véristennek. Legyen vékony és széparcú. A többi nem számít.
2015. szept. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!