Lehetek modell?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és azt mondják,hogy vékony vagyok. Sehol egy pattanál, szeplős vagyok. Kb. 156 cm vagyok. Szerintetek lehetek modell? Vagy a gyerekmodelleknek is 176 cm felett kell lenniük?

Előre is köszi a válaszaitokat :)

2015. aug. 18. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

Az egyik ismerősöm 154 cm.Ő modell lett végül.Nem mindegy melyik ügynökséghez mész.

Különben meg már elkezdték belátni,hogy az átlag magasságú (160-165) nők jobban mutatnak a képeken,és ruhát is sokkal de sokkal jobban lehet rájuk szerezni.Nekik optimális esetben alapjáraton s-xs méreteik vannak,míg a 175-180-as magasságúaknak ezért állandóan diétázniuk és edzeniük kell.

A mostani kor ideálja már nem a vékony,magas nő hanem inkább a formásabb testűek.Ez is egy szempont.(pl.: Franciaországban már nem keresettek az anorexia határát súroló hölgyek a szakmában.)

Szóval szerintem próbáld meg.

Tényleg elkezdték preferálni az életszerű modelleket.

2016. jan. 23. 14:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs pattanásom :)
2016. ápr. 4. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Noni sikerult mar?

Erdekes modon en nem latom ezt a "valtozast",hogy 160 cm koruli lanyokat keresnek. Eleg a magyar ugynoksegek oldalat megnezni,ott is 170 az also hatar. Nyilvan a komoly ugynoksegekre gondolok,mint a VM,Visage,Attractive,stb. A penzehesek nyilvan kicsaljak a huszezreseket az alacsony lanyok szuleitol is,olyanokhoz kar menni.

2016. máj. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!