Szerintetek ő szép?
Nézzétek végig a képeit! Őszintén,szerintetek ő szép?? Szerintem nem csak,hogy nem szép,de még átlagosan sem mondható. Én nagyon ronda vagyok,de ha ránézek,valahogy mégsem érzem csúnyának magam.
Vélemény??Azt is írjátok meg kérlek,hogy hány évesek vagytok,illetve nemet! Köszi :)
Pedig érzed magad annak, hogy ha azzal szórakoztatod magad, hogy ki csúnyább nálad. Igazán sekélyes, ha ez okoz örömet és még képes vagy nagy nyílvánosság előtt megkérdezni.Pontozz le,de előbb magadat kéne szeretni és egy kicsit a tükörbe nézni, nem ezt a tök idegen csajt (aki egyébként egyáltalán nem olyan csúnya mint gondolod) baszogatni....
19/L
Nem értem miért váltott ki a kérdés felháborodást. :( Én csak annyit írtam,hogy magamat csúnyának tartom,de nálam ő annyira ronda kategória,hogy ennél még én is szebb vagyok.
Amúgy nem b*szogatom a csajt,csak annyit írtam róla,hogy véleményem szerint milyen.(Én nem sértően pl. gusztustalan,undorító)
Azért köszönöm a válaszokat!
Igen,az mondjuk igaz,hogy modellnek tökéletes,de olyan igazi gyönyörű modellt nem is nagyon láttam még.(Nagy jó,Palvin Barbi talán)
Modell alkat,de nem szép. Az arca nekem kifejezetten ijesztő és férfias.
És nem értek egyet azzal, hogy ilyennek kell lennie. Ugyan már, kinek van kedve ezt nézni?
18/L
Ennek a lánynak olyan az arca mint az enyém! :D Istennek nem volt ideje smirglire már, mikor megteremtette, és ilyen egyedi baltával faragott lett az övé is :D
Csak, én fiú vagyok :O És magamat baromi jóképűnek tartom :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!