Earth4 kérdése:
Férfi portfólió képekhez ötletek?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Nővérem hosszas unszolására felkerestem egy fotóst egy hét múlva lesz a fotózás. Ötletekre lenne szükségem, hogy milyen témájú, stílusú képeket javasoljak majd, meg milyen ruhák lennének leginkább megfelelőek.
194 centi magas vagyok és 85 kiló, inkább vékonyabb testalkat, Barna szem, világosbarna haj. Köszönöm szépen előre is :)
2015. aug. 1. 11:54
1/1 anonim válasza:
1. Ne fotoshoz menj mert akkor az elkeri a penzt a portfolioert , de nem biztos hogy befutsz ( sőt)
2. Modellügynökségnél ha latnak benned fantaziat es jovot a szakmaban akkor csinalnak sajat koltsegre portfoliot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!