Ha portfólió fotókat akarok, akkor olyat csinálnak, amilyet én akarok?
Figyelt kérdés
Érdekel a modellkedés, de nem tudom, hogy mennek a dolgok,.
Hány képet csinálnak ilyen alkalomra, milyen formában kapom meg a képeket és ott kaphatok ruhát, vagy abba csinálják, amibe megyek?
2015. ápr. 11. 16:24
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg fizetned kell értük. Ruhát vagy adnak, vagy nem, ezt kérdezd meg fotózás előtt.
2/5 A kérdező kommentje:
elvileg ingyen megcsinálják, tfcd-s fotózásra megyek majd de megcsinálja nekem, csak nem akarom tőle megkérdezni, mert eléggé tájékozatlan vagyok e téren. és am hány fotót szoktak csinálni?
2015. ápr. 11. 16:43
3/5 anonim válasza:
tfcd-nél megegyezés szerint, kérdezd meg a fotóst, ha teljes stáb lesz (sminkes, fodrász stylist) akkor csak előző este megmosott hajjal te kellenél, de ha csak fotós lesz akkor kell vinned pár saját cuccot, pl body, trikó, farmer, magassarkú, esetleg fürdőruha.
4/5 anonim válasza:
ja, bocsánat az kimaradt, normál esetben kb 8 retusált kép készül :D
5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2015. ápr. 13. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!