Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Cara Delevigne tényleg lezbikus?

Cara Delevigne tényleg lezbikus?

Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Biszex.
2015. jún. 20. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
45%

Persze, persze, biszex. Manapság minden hülye celeb bevallja magáról, hogy biszex, még ha nem is az, mert most ez a menő. Manapság ezt mér nem lehet készpénznek venni, minél többet bizonygatják, annál kevésbé hiszem el. Ha mindenki biszex, akkor valakik hazudnak.

Ha valaki magáról állítja, még akkor is csak 50%. Vagy igen, vagy nem.

2015. jún. 20. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki biszex, csak nem mindenki van kibékülve ezzel.
2015. jún. 20. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Az legtöbb ember biszex, csak épp a legtöbb ember nem kiáltja világgá vagy épp nem is tud róla, vagy nem is meri elfogadni mert úgy nevelték hogy ez rossz dolog.
2015. jún. 20. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Nem mindenki biszex. Ez hülyeség. Mire lettünk teremtve? Szaporodásra. Természetesen csak az ellenkező nemek tudnak egymással "párosodni". Tedd fel a kérdést: Miért használna a fajfenntartásnak, ha ahhoz a nemhez is vonzódunk, amivel nem tudunk párosodni? Nyilván úgy vagyunk kialakulva, hogy nemes egyszerűséggel csak ahhoz vonzódjunk, amivel tudunk. Persze vannak, akiknél nem így van, de korántsem mindenki.
2015. jún. 20. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Jah, amúgy meg itt vagyok én. Nem vagyok biszex. Miért? Mert nem vonzódom a lányokhoz. Akármennyire is akarod, nem :D
2015. jún. 20. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted azt, hogy mindenki biszex?:D Én egy férfi érintésétől már rosszul érzem magam, pedig nem vagyok homofób. f18
2015. jún. 20. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
hol olvastátok, hogy biszex? csak kíváncsi vagyok.
2015. jún. 20. 19:41
 9/10 horex ***** válasza:

Ez a lezbikus egy foglalkozás?

Mennyire hasonlit a leSZbikus kifejezésre, de biSZtos nem arra gondoltál

2015. jún. 27. 08:27
 10/10 anonim válasza:

[link]

IGEN..

2015. jún. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!