Cara Delevigne tényleg lezbikus?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 11:09
2/10 anonim válasza:
Persze, persze, biszex. Manapság minden hülye celeb bevallja magáról, hogy biszex, még ha nem is az, mert most ez a menő. Manapság ezt mér nem lehet készpénznek venni, minél többet bizonygatják, annál kevésbé hiszem el. Ha mindenki biszex, akkor valakik hazudnak.
Ha valaki magáról állítja, még akkor is csak 50%. Vagy igen, vagy nem.
3/10 anonim válasza:
Mindenki biszex, csak nem mindenki van kibékülve ezzel.
4/10 anonim válasza:
Az legtöbb ember biszex, csak épp a legtöbb ember nem kiáltja világgá vagy épp nem is tud róla, vagy nem is meri elfogadni mert úgy nevelték hogy ez rossz dolog.
5/10 anonim válasza:
Nem mindenki biszex. Ez hülyeség. Mire lettünk teremtve? Szaporodásra. Természetesen csak az ellenkező nemek tudnak egymással "párosodni". Tedd fel a kérdést: Miért használna a fajfenntartásnak, ha ahhoz a nemhez is vonzódunk, amivel nem tudunk párosodni? Nyilván úgy vagyunk kialakulva, hogy nemes egyszerűséggel csak ahhoz vonzódjunk, amivel tudunk. Persze vannak, akiknél nem így van, de korántsem mindenki.
6/10 anonim válasza:
Jah, amúgy meg itt vagyok én. Nem vagyok biszex. Miért? Mert nem vonzódom a lányokhoz. Akármennyire is akarod, nem :D
7/10 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy mindenki biszex?:D Én egy férfi érintésétől már rosszul érzem magam, pedig nem vagyok homofób. f18
8/10 anonim válasza:
hol olvastátok, hogy biszex? csak kíváncsi vagyok.
9/10 horex válasza:
Ez a lezbikus egy foglalkozás?
Mennyire hasonlit a leSZbikus kifejezésre, de biSZtos nem arra gondoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!