Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szeretnék modellkedni (...

Szeretnék modellkedni ( Kifutón ). De van egy kis gondom?

Figyelt kérdés
A gondom az lenne hogy ekcéma miatt,helyenként foltos a hátam felső része. De nagyon érdekelne a modellkedés ! 182cm magas vagyok, 60kg , 18 éves el multam. Van olyan modell ügynökség ahol így is megfelelnék ?

#modellkedés #gondokkal
2015. ápr. 1. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ekcémával nem fog menni, és 18 évesen már késő elkezdeni.
2015. ápr. 1. 14:25
 2/4 anonim válasza:

Ez hülyeség, hogy 18évesen késő elkezdeni.!:D

Én jó magam is kapom a felkéréseket, és veled egy idős vagyok, ennek elennéré a suli&meló miatt mindig vissza kell mondjam.!

A modelleket 18-27éves korig alkamazzák, és keresik.!

Ekcéma?! kicsi az esélye, de ha különleges az arcod, van kisugárzásod, egyinéség vagy, akkor lehet, de ahoz nagyon-nagy potenciális lehetőséget kell hogy benned lássanak, és akkor elnézik.! Próbaszerencse.! :)

2015. ápr. 1. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem hülyeség. Igazi modellügynökségeknél 17 év alatt kezdhetsz karriert, és onnantól építhetsz felfelé. Az itthoni ratyi "ügynökségek" természetesen 18 éves kortól is kereshetnek, de sokat ne várj tőlük.
2015. ápr. 1. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!