Hol jelizhetnek modellnak? 14l
Figyelt kérdés
Vekony vagyok, 173cm2015. márc. 22. 10:17
11/17 anonim válasza:
Nem írom meg. De szinte az összes ismerősöm, aki modell akart lenni, ezt csinálta. Mondom, szinte. Tehát nem az összes. Egyébként dehogy tudod, mivel jár, én sem tudtam, "mivel járt" a keddi fizika dolgozatom, azt hittem, eleget készültem, mégis egyes lett. :'D
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is:D
2015. márc. 22. 16:50
13/17 A kérdező kommentje:
*hadjuk mert ennek nagy ertelme van
2015. márc. 22. 16:51
14/17 anonim válasza:
Idiota, beképzelt kislány. Mehetsz 'modellnak', ha majd tudsz normálisan az anyanyelveden, perfekt vagy angolul (tudom, most azt fogod írni, hogy az vagy, de ne nevettesd ki magad kérlek) ÉS Ezé mellett kitartó, tehetséges, karakteres, megjegyezhető.ja, és 173 cm egy magadfajta átlagos falusi kislánynak oly kevés ahhoz, hogy barhova felvegyék.
15/17 anonim válasza:
Egyetért veled mindenki, "hadjuk". :)))
16/17 A kérdező kommentje:
Itt nem szeretnem folytatni ezt mert nem ide tartozik. Ha esetleg még beakartok szolni privatba megtalatok, csak azt nem ertem ha ekkora idiota vagyok miert is alltok le velem veszekedni..
2015. márc. 22. 17:46
17/17 anonim válasza:
Még azt sem veszed észre h beszól valaki....🙊 :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!