21 évesen még érdemes jelentkezni nevesebb modellügynökségekhez, vagy már túlkorosnak számítok?
Figyelt kérdés
Visage, Attractive érdekelne.
Most szántam rá magam, tudom, hogy elég későn, de azért hátha van még esély...
2015. márc. 19. 22:26
1/4 anonim válasza:
öreg vagy, de szerintem jelentkezz. veszteni valód igazából nincs. sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Nem nagyon lehet már veled foglalkozni, mert a kinti nagyobb külföldi ügynökségek meglátják a korodat, és azonnal elküldenek (most voltam egy IMG castingon, ott pl. csak 16-19 engedte az ügynökségem jelentkezni egyáltalán a lányokat), tehát profitot nem várhatnak már "belőled", így tárgytalan. Kisebb lehúzó ügynökséggel bohóckodni... nos, annál kevesebb alja része van ennek a szakmának.
3/4 anonim válasza:
Ha megvannak hozzá az adottságaid (magasság, alkat, karakteres arcvonások) akkor lehet, hogy alkalmasnak találnak a korod ellenére. Egy próbát megér. Mint, ahogy fentebb is írták: veszteni valód nincs. Max akkor ha nem mész el, sose lehet tudni.
Sok sikert! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! :)
2015. márc. 20. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!