Ő lehet modell?
Figyelt kérdés
Az osztálytársam szerintem nagyon szép és meg akaron kérdezni hogy ilyen arcal lehet -e modell [link]
Magaság :173-4
Csípő: 69-70
Derék:85
2015. febr. 27. 18:17
11/19 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy Te vagy az.
Nem, szerintem tegyél le erről, hogy modell lehetsz, mert nem sok esélyed van, nincs karakteres arcod.
12/19 anonim válasza:
Hát az arcformád azért elég karakteres, de ezeken a képeken nagyon hülye fejeket vágsz. Esetleg ha látnék valami rendes képeket... A csípőt és a derekat pedig felcserélted szerintem, a csípőd jó, de a 70-es derék túl sok.
13/19 anonim válasza:
Oké,szerintem ronda.
És nem is modell tipus.
Vagy kérdező,szerintem hasonlít egy picit is a képen lévő lány Palvin Barbira vagy nem is tudom,Cara D-re? Nem.
14/19 anonim válasza:
Sosem leszel modell! Inkább tanulni kéne, hogy megéljél valamiből, mert a kinézetedből nem fogsz.
15/19 anonim válasza:
a derék-csípő méretet forditva irtad,amit ha helyesen megforditok sem felel meg belőle az igazi derékmérete,10cm-el több mint kellene.a csípőméret jó,de arcra esélytelen
16/19 anonim válasza:
súlyát direkt felejted ki?...azok a méretek biztos nem cserélődtek fel?, mert az k.vára nem modell alkat bazzee
17/19 anonim válasza:
fú. egyáltalán nem. arcra sem különleges, sőt még annyira szépnek sem mondanám. a méretei sem adottak hozzá, halott ügy, ne haragudj.
18/19 kocsisbarbi válasza:
Szent isten xdd
méretek nem stimmelnek alapbol utana kellet volna nezi akk gondolom suly se arcról ne is beszeljunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!