Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ő lehet modell?

Ő lehet modell?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam szerintem nagyon szép és meg akaron kérdezni hogy ilyen arcal lehet -e modell [link]

Magaság :173-4

Csípő: 69-70

Derék:85

2015. febr. 27. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mindenki tudja, hogy Te vagy az.

Nem, szerintem tegyél le erről, hogy modell lehetsz, mert nem sok esélyed van, nincs karakteres arcod.

2015. febr. 27. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát az arcformád azért elég karakteres, de ezeken a képeken nagyon hülye fejeket vágsz. Esetleg ha látnék valami rendes képeket... A csípőt és a derekat pedig felcserélted szerintem, a csípőd jó, de a 70-es derék túl sok.
2015. febr. 27. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Oké,szerintem ronda.

És nem is modell tipus.

Vagy kérdező,szerintem hasonlít egy picit is a képen lévő lány Palvin Barbira vagy nem is tudom,Cara D-re? Nem.

2015. febr. 27. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Sosem leszel modell! Inkább tanulni kéne, hogy megéljél valamiből, mert a kinézetedből nem fogsz.
2015. febr. 28. 00:33
 15/19 anonim ***** válasza:
a derék-csípő méretet forditva irtad,amit ha helyesen megforditok sem felel meg belőle az igazi derékmérete,10cm-el több mint kellene.a csípőméret jó,de arcra esélytelen
2015. febr. 28. 09:02
 16/19 anonim ***** válasza:
súlyát direkt felejted ki?...azok a méretek biztos nem cserélődtek fel?, mert az k.vára nem modell alkat bazzee
2015. febr. 28. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
fú. egyáltalán nem. arcra sem különleges, sőt még annyira szépnek sem mondanám. a méretei sem adottak hozzá, halott ügy, ne haragudj.
2015. febr. 28. 14:50
 18/19 kocsisbarbi válasza:

Szent isten xdd

méretek nem stimmelnek alapbol utana kellet volna nezi akk gondolom suly se arcról ne is beszeljunk

2015. márc. 1. 10:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csunyacska.
2015. márc. 1. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!