Ketlem. Nincs különleges, sem karakteres arca, a mérete sem megfeleloek.
2015. febr. 27. 18:22
2/19 anonim válasza:
szerintem meg te vagy, különben nem vágnád ennyire a paramétereit..
nem akarok bunkó lenni, de szerintem csúnya az arcod. nem hiszem, hogy ilyen lányokat szerződtetnek modellként
2015. febr. 27. 18:23
3/19 anonim válasza:
Tehát te lehetsz-e?
Ezek a képek nagyon nem mutatnak semmit. Össze vissza van effektezve az egész.
2015. febr. 27. 18:24
4/19 A kérdező kommentje:
Ő a. Leg jobb barátnőm és meg akartamtudni ma kérdeztem meg hogy hány cm meg hogy. Milyenek a máretei de te tudod mit gondolsz :/
2015. febr. 27. 18:27
5/19 anonim válasza:
nem
2015. febr. 27. 18:37
6/19 anonim válasza:
Mindegy ki ez, a lényeg hogy a képeken az arca inkább ijesztő, mint szép... de rásegít hogy nagyon buta arcot vág mindegyiken, meg néhányon olyan mint aki halálra van rémülve. Nem túl előnyösek róla a képek, szóval gondolom nem is fotogén. A méretei sem jók, habár el is írtad, a csípője nem lehet kisebb minta dereka... de ha a dereka 70 cm, az már nagyon sok.
2015. febr. 27. 19:01
7/19 A kérdező kommentje:
Oké fordítva írtam a csípőjét meg a derekát
2015. febr. 27. 19:07
8/19 anonim válasza:
Minden képen ugyanolyan "upsz fingottam" fejet vág. Egy modellnek ezer arcúnak kell lennie, kifejezőnek, de ez a lány semmit nem fejez ki a kétségbeesésen kívül.
2015. febr. 27. 19:57
9/19 anonim válasza:
Jajj... Ezek a fejek...meg ahogy mereszti a szemét...ahogy a homlokét ráncolja...Hát ez ne haragudj, de nagyon gáz! ha normális arcot vágna legalább...
Ja igen, a kérdésre is válaszoljak. Szerintem nem.
2015. febr. 27. 20:32
10/19 anonim válasza:
Nem.
Mindenhol ugyanaz a fej,ráncolt homlok,nem valami karakteres az arca,semmi különlegesebb.
És ahogy előttem is írták,érzéstelen az arca,nem fejez ki semmi érzelmet,csak bambaságot látok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!