Ha valaki modell akkor az ügynökségüktől kapnak előírt diétát vagyis hogy tartsák a testsulyukat, méreteiket?
Figyelt kérdés
pl:. VM Model, Attractive,Icon stb.2015. febr. 22. 20:23
2/4 anonim válasza:
Sajnos nem foglalkoznak azzal, hogy a modellek ésszerű diétán legyenek, ezért élnek nagyon egészségtelen életmódot és koplalnak.
3/4 anonim válasza:
nem.
normálisabb lányok eljárnak személyi edzőhöz,aki ír neki edzéstervet,étrendet és igény szerint vele is edz amíg meg nem tanul önállóan edzeni.
4/4 anonim válasza:
Nem foglalkoznak ilyenekkel, de egy normális ember oda tud magára figyelni, étkezés, és mozgás szempontjából is.
És soha életemben nem volt edzőteremben, mégis formálom magam, itthon jogázom, elmegyek futni, a játszótereken pedig gyakorlatokat végzek (felhúzom magam, fekvőtámasz, stb... )
Az érkezéssel pedig úgy vagyok hogy mindent eszek, de mértékkel, sosem zabálok, és este szinte semmit. De ez nekem nem megerőltető, ez lenne normális egy embernek szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!