Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Palvin Barbi vagy Kulcsár Edina?

Palvin Barbi vagy Kulcsár Edina?

Figyelt kérdés
Ki a szebb?

2015. jan. 27. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Előző, előbb nem jól írtam le, pontosítok:

Az én ízlésvilágomhoz képest, minden nap látok SZEBB lányokat a Barbinál. Tudom, milyen gyökér ízlésem lehet szerinted, de ez van

2015. márc. 3. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Edina!

Mielőtt még mindenki Barbit írná, nézzétek meg smink nélkül a googleben, aztán Edinát is, úgy hasonlítsátok össze a kettőt. Persze a szépség szubjektív, kinek ez, kinek az. De Edina smink nélkül is gyönyörű, talán még szebb mint sminkkel, és elképesztő hogyan viszonyul a "rajongóihoz". Azok ellenére amiket elért megmaradt ugyanolyannak amilyen a verseny előtt volt.

Nekem Ő a példaképem.

2015. júl. 5. 02:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Barbi szebb!! :) nem mondom Edina tenyleg gyonyoru lany,de nekem van benne nemi visszataszito.olyan groteszk a feje neha,a szeme tul nagyok meg az orra es a szaja kozott ha mosolyog valami furcsa vonal keletkezik,az alla is tul hegyes.raadasul mutve volt az orra. Persze ettol meg gyonyoru lany csak furcsa nekem ,en speciel tole Sarka Katat is szebbnek talalom nehany kepen.Viszont BArbi tokeletes,olyan termeszetes kislanyos bajos o Magyarorszag legszebb noje !!
2015. júl. 5. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
Barbara.szebb különlegesebb.Edina tucatlány szerintem csúnya is.
2015. nov. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!