A victorias secret modellek hogy ilyen vékonyak?!
Diéta, edzés. Nem az, hogy nem esznek semmit, hanem elvileg naponta háromszor esznek rendesen (gondolom ott is figyelnek arra, hogy ne töpörtyű meg oldalas legyen), és próbálnak két "nassolást" beiktatni. Mondjuk szerintem az se csipsz, de gyümölcsök, ilyenek. Vagy lehet, hogy többet is esznek, de a genetikájuk ilyen. Mondjuk szerintem egyedül a bal szélső és a kék ruhás csaj az, akinek ilyen a genetikája, mert a többieknél nem látom, hogy vékony lenne a derekuk.
Amúgy Palvin Barbi is VS-es, és ő nem olyan vékony. 172 centi és 55 kiló. Én magasabb vagyok 2 centivel és vékonyabb 3 kilóval, kettővel nagyobb kosárral.
Vannak, akiknek nem kell sokat diétázniuk, hogy vékonyak maradjanak, a legtöbbjüknek ilyen a genetikája, viszont nyilván tartaniuk kell az egészségüket, a bőrfeszességet, satöbbi, épp ezért egészségesen is kell élniük.
Mellesleg a mellméret nem igazán számíthat a magasság, testarány mellett; ott van Cara Delevingne, az egyik legkeresettebb modell, ehhez pedig nem kell D kosárral rendelkeznie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!