Milyen gyakran kapnak munkát a modellek az Attractive ügynökségnél? Van lehetőség nemzetközi karrier kialakítására?
Figyelt kérdés
Álltalánosságban kérdezem és olyanok válaszát várom, akik ott dolgoznak vagy dolgoztak. Én erről az ügynökségről eddig jót hallottam, de gondoltam még utána érdeklődöm.2014. nov. 9. 22:19
1/3 anonim válasza:
Ezek a dolgok a modelltől is függnek. De az Attractive csak top csajokat vesz fel, náluk nincs olyan hogy meghíztál pár centit a fenekedre vagy a derekadra, mert akkor a viszont látásra! És igen, a legtöbbjük jól dolgozik.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy komolyan veszik a dolgokat, de szerintem ez nem baj, mert ebből látszik, hogy jó ügynökség. Köszi a választ! :)
2014. nov. 12. 16:06
3/3 anonim válasza:
Ha benyomnak 1-1 munkara akkor kapsz munkad, egyebkent nem ertenek a modellek felepitesehez es ha megnezed csak egyetlen lanyuknak van munkaja, az is csak Axente Vanessa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!