Mi az első benyomásotok erről a lányról? Több képet linkelek. Szóval, ha meglátnátok a neten az egyik képet róla mire gondolnátok? Szép vagy sem?
Tucattini agyonfotoboltolt képekkel. Sajnos elég negatív véleményem van azokról, akik ilyen kritikán aluli (túl sötét, túl szemcsés, nincs fókuszban stb.) képekkel teleszemetelik az internetet. Remélem hamar kinősz belőle. Mert egyébként csinos vagy és nagyon szép a szemed.
(26/N)
21. az esernyős kép a "legreálisabb" kép, mivel azt nem én fotóztam magamról :) ez lehet az oka. meg az is ,hogy alapból is kicsit ufo fejem van a szemeim miatt:D
ja és nyugi nem vagyok annyira vékony:) ott csak pont olyan a "póz".
22. köszönöm először is. a tükrös, képaláírósok a snapchat-nek köszönhetőek..:D és nem a menőség miatt :)
23. neked is köszönöm először :D, tudom ,hogy képeken flegmának tűnök ,de nem vagyok alapjáraton az..
és tényleg elég jó tanuló vagyok ,de nem orvosnak készülök ,mert nem bírom a vért:) (kivéve nézni.. mondjuk valami orvosos műsorban:D:D)
és még védelmemre szólva, életemben nem voltam a Bershkában! :D
#6-os vagyok.
Tényleg szép a szeme(d).
Rosszul írtam a 7. képen néz(el) ki úgy, mint a Tokio Hotel énekese 16 /17 évesen :D
Ezt ne vedd kifigurázásnak, mert őszintén egy időbe tetszett is Ő. Úgyhogy jó értelembe gondoltam. :)
Szépnek szép vagy, de a képek alapján ahogy írtad is... valóban egy ostoba kis libának tűnsz. Biztos, hogy ezt a képet akarod magadról másokban kelteni...? Ha nem, akkor talán ne ragaszkodj a közhelyes, birkastílusú menő-cukcseeeehh-teen-cicamicácskaaahh képekhez. Meg ne vágj ilyen buta és búval*aszott fejet se. Egy normális minőségű, effektek nélküli, mosolygós, más által készített képen nagyon szép és értelmes lány hatását keltenéd.
(Ja és nem tetszenek a szempilláid. Felül túl sok, alul semmi, ettől van alien fejed. Vagy alul is hangsúlyozd, vagy felül se.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!