Mi az első benyomásotok erről a lányról? Több képet linkelek. Szóval, ha meglátnátok a neten az egyik képet róla mire gondolnátok? Szép vagy sem?
köszi :)
de direkt van E/3 alakban a kérdés ,mert külső szemmel szeretném nézni magam.. szóval a válaszokat se konkrétan nekem címezzétek.. :D
egyébként nekem az első benyomásom magamról a képek alapján az ,hogy : biztos egy buta p*cs* :D
de azért megpróbálok rácáfolni, és az embereknek kellemes csalódás szoktam lenni hála az égnek :D
nem tudja :)
ezért kérdezi meg. és egyébként is, ha tudnám ,hogy szép vagyok és nem érdekelnének a vélemények külső szemmel nem kérdeztem volna meg. és az egyik kedves válaszoló azt mondta azért van ez a kérdés mert biztos önbizalom hiányos vagyok. ez nem igaz:D egy átlagos lánynak tartom magam. se szépnek, se csúnyának. csak emiatt kérdeztem meg. :)
''Kicsit'' égő itt mutogatni magad.
Amúgy tipikus Facebook-celeb, smink nélkül utcára sem megy ki, túlszerkesztett képekkel próbál menő lenni!! :)
csak kíváncsiság :) és a nevem egyébként sem szerepel.
Facebook-celeb :D hah. ez tetszik:DDD de egyébként nem vagyok az :)
Smink nélkül járok suliba:) de képeken van rajtam ,mert úgy gondolom kiemeli az arc szép részeit :)
És a képek nincsenek túlszerkesztve:D van is olyan köztük direkt amin nincs effekt :)
de köszönöm a véleményt! :)
hát köszönöm ezt a véleményt is, bár szerintem te hamarabb vagy antipatikus ,mint én :)
egyébként judozom és karatézom ,de köszönöm a tanácsot! :)
Szerintem egyáltalán nem ribis, kifejezetten aranyos lány. Szívesen megismerkednék vele ha pár évvel fiatalabb lennék. Talán még most is megszólítanám, ha valahol meglátnám. Max kiderülne, hogy túl fiatal hozzám és elhajtana a fenébe. :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!