Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A felsorolt 3 orosz/ukrán...

A felsorolt 3 orosz/ukrán lány közül lehet választani?

Figyelt kérdés
Sasha Markina, Valeria Sokolova, Viktoria Martinyuk
2014. dec. 9. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Viktoria
2014. dec. 9. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Valeria
2014. dec. 9. 18:20
 3/7 anonim válasza:
Sasha :)
2014. dec. 9. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Viktoria, 2. hajszálnyival lemaradva Valeria. Ettől függetlenül nálam mindhárom 10/10, szívesen eltöltenék velük egy éjszakát :)

20/f

2014. dec. 9. 21:44
 5/7 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Nem volna rossz dolog az illető hölgyekröl mellékelni egy-két képet, mivel én pl. azt se tudom hogy kicsodák ezek a hölgyek...De lehet hogy ezzel akkor csak én vagyok így...
2014. dec. 11. 11:44
 6/7 A kérdező kommentje:

-szerintem manapság mindenki tudja használni a keresőt, de jogos, így egyszerűbb:

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 11. 14:50
 7/7 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Megnézve a képeket azt hiszem hogy személy szerint én a középső hölgyet, a "Valeria Sokolovát" választanám...(Az a teljes alakos kép, ahol a fényképezőgéppel áll, az vitán felül egy egész helyes fotó a hölgyröl...)
2014. dec. 12. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!