Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 12 évesen lehet valaki gyerek...

12 évesen lehet valaki gyerek modell?

Figyelt kérdés
38kilo vagyok teljesen modell alkat,158cm arcom is szep. Hogyan valhatnek modelle? Teljesen komolyan gondolom es atgondoltam tudom hogy ez nem konnyu munka ,hogy fegyelmezettnek es turelmesnek kell lenni. Mar 2 eve ezt szeretnem csinalni.mentem castingra vegigjutottam de csak a penzre ment ki a jatek. Mert ugye egy igazi komoly modellügynkség nem kér pénzt ilyenert mert ha jo a modell aldoz bele (ezt olvastam).az iconon gondolkodtam de ugye P.Barbit is 13 evesen szolitottak le annak meg keves az eselye,melyik korrekt modellu.seget ajanlatok? Esetleg az Europe facerol ki hallot mit tud? Anyuekkal megbeszeltem ok tamogatnak.

2014. dec. 1. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább várj 13-14 éves korodig és ha nősz még minimum 15 cm-t és még mindig érdekelni fog, akkor jelentkezz egy rendes modellügynökséghez.
2014. dec. 1. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz gyerekmodell, persze. De ehhez kell hogy valami különlegeset lássanak benned. Nézd meg Barbit, milyen arcformája van, szája, szeme, haja, alakja, nem olyan átlagos széplány, hanem van benne valami különleges. Benned ez megvan? Mert ha igen akkor bármelyik jobb ügynökséghez mész azonnal kapkodnak majd utánad. De ha csak a pénzed akarják, akkor nem látnak benned lehetőséget, nem vagy modellnek való. Én ügynökségnél dolgoztam, rengeteg 11-14 éves lány akart hozzánk jönni, igen aranyosak, szépek, vékonyak, de semmi extra. Az ügynökségnek pedig azaz extra kell, ami nincs meg mindenkiben.
2014. dec. 1. 13:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen megvan,es ezt mondtak mar sokan,vagott a szemem az arcformam a ugyan olyan mint a P.Barbarae ,de persze tok mas vagyok a hajam is nagyon hosszu nem vagyok atlagos ilyenekkel nincs problema csak hogy hogyan kene elinduljunk.
2014. dec. 1. 17:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja es a penzt annal az "ugynoksegnel" azert akartak mert kamu.persze elvan jatszva,volt szepsegkiralnyo meg Dukai Regina is naluk van(nem ugy mint modell) :) mindegy a kerdesem hogy induljunk el
2014. dec. 1. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Regisztrálj egy ügynökséghez, ha tehetitek esetleg csináltass egy portfóliót, és azzal sétálj be egy ügynökséghez, de 12 évesen 1000 lányból 1 fut be igazán. Szerintem várj 1-2 évet, addig még rengeteget fogsz fejlődni és változni. Én 12 évesen ugyanígy álltam a dologhoz, de vártam 2-3 évet, és most fel vettek egy ügynökséghez... szóval ha netán most nem jön össze, ne add fel a reményt! :)
2014. dec. 2. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Kislányom!

Tudsz egyáltalán angolul?

2014. dec. 2. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen tudok es tanulok is angolul :)
2014. dec. 3. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Te tudsz angolul 12 évesen? És ezen mit értessz? Alapfok? Középfok?
2015. jan. 1. 02:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Kozepfok
2015. jan. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!