11/21 anonim válasza:
Megláttam ezt a képet és azt gondoltam, hogy nem nagy szám, a teste miatt 10/7, de amúgy az arca átlagosan szép, semmi extra. Aztán bevallom, visszanyomoztam kicsit a linket és megnéztem a többi képedet is fb-on. AZTAK**VA! Mintha másik lány lenne! Szerintem nagyon szép vagy, simán modellkedhetnél (vagy már modellkedsz?:), magasnak is nézel ki, szép az arcod, szép a tested, jó a kisugárzásod is. Ja, és a hajad gyönyörű! Természetes vörös? Nálam 10/11*, igazi modell típusú lány vagy! Szerintem a képen a fotós nem tudott rendesen dolgozni az alapanyaggal.
12/21 anonim válasza:
Már modell a VM-nel ;) (felismertem a széket)
14/21 anonim válasza:
És az emberek még egy VM modellt is fikázzák itt? Ezért nem szabad itt megkérdezni, mit gondolnak rólad. Már csak irigységből, gonoszságból is le akarják rombolni az ember lányának önbizalmát.
16/21 anonim válasza:
"És az emberek még egy VM modellt is fikázzák itt? "
A modelleknél általában nem a szépség a fontos, hanem az, hogy legyen bennük valami különleges, de ha megnézed akkor nagyon sok modell csaj nem nagy szám. Egyik volt osztálytársam is modellkedett, a beállított képeken és a divatbemutatókon rohadt jól nézett ki, de profi smink és ps nélkül teljesen beleolvadt a tömegbe, nem volt valami jó nő.
17/21 anonim válasza:
Sokkal semmienebb lányokat értékelnek magasabban. szerintem olyan 8 as vagy.
18/21 anonim válasza:
Nálam csak 6, esetleg 7, ha több izom van rajta, mint ami ezen a képen átjön. Volt hasonló csajom, és már a nagyon nem kategória.
19/21 anonim válasza:
9 és 10 között nem tudok dönteni... de az a nézés :$
20/21 anonim válasza:
Szerintem egészen máshogy néz ki pl. ezen a képen:
De mindenhogyan szép. Amit én linkeltem, azon jobban hasonlít a képei alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!