12 éves vagyok és nekem az álmom, hogy modell legyek.34 kg,153 cm, barna mellig érő haj. Szerintetek elmenjek modellkedni? Akinek kell privátba küldök képet.
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 17:18
22/31 anonim válasza:
Ha modell szeretnél lenni miért nem mész el kezdetben gyerek modellnek? Átlátnád, meg látnád milyen, de nem terhelnek le sem túlságosan, és ami a legtutibb nem a szakma kegyetlen kellős közepébe csöppennél bele. Ha ott megállod a helyed, mehetsz tovább ha idősebb leszel!! A gyerek modelleket se úgy képzeld el mint hangzik,korodbeliek divatját képviselheted. Azt hogy megfelelsz e pedig csak az ügynökség mondhatja meg aki kiválaszt téged. Itt is lesznek csalódádok,ha kitartó vagy menni fog. Ha egyáltalán lesz olyan ügynökség aki behív egy fotózás utolsó körébe. Mindegy hogy édesanyád visz, vagy te látogatod meg az ügynökségeket. Ha neked ez így passzol, indulás!! Ha nem passzol, meg ne kezdj bele mert később sem lesz annyi benned! :)
25/31 annika03 válasza:
Szia,hát szerintem még elég alacsony vagy de küldhetsz képet
26/31 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg! Fiatal, fotogén és helyes. A cm-re meg annyit hogy hogy nem felnőttmodell leszel ha most bele is vágsz! Hajrá :)
27/31 anonim válasza:
Figyelj..nem akarok beleszólni,végülis a te dolgod,de tudod a modelkedés olyan szakma amiben nem számít,hogy tehetséges vagy-e bármiben (éneklés..stb.) csak azt nézik,hogy milyen a külsőd,ahhoz nem kell semmiféle tehetség,ezért nem ajánlom neked.10000000 modelbőlkb. 3 lesz aki híres lesz és hosszabb távig csinálhatja.Vagyis eleve kevés eséllyel indulnál egy ,,csak az számít ami kívül vagy" munkában.Én nem is értem hogyan lehet valakinek a modellkedés az álma..de ez az én véleményem.
28/31 Polly10 válasza:
Gyerekmodelleknek nem a 170 cm a min.
Az a felnotteknel, bogaram
30/31 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz ! Csak kicsit vagyok idősebb ! 15.
Nekem is ez az álmom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!