Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 12 éves vagyok és nekem az...

12 éves vagyok és nekem az álmom, hogy modell legyek.34 kg,153 cm, barna mellig érő haj. Szerintetek elmenjek modellkedni? Akinek kell privátba küldök képet.

Figyelt kérdés

2014. nov. 18. 17:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj, szakértő vagyok :)
2014. nov. 19. 06:40
 12/31 anonim ***** válasza:
várom a képet, van jártasságom a dologban
2014. nov. 19. 08:57
 13/31 anonim válasza:
Szia küldenél képet? Én voltam már fotózáson 12 évesen, van egy kis tapasztalatom :) 14L
2014. nov. 19. 11:37
 14/31 anonim válasza:
Ha küldesz képet magadról, meg tudnám írni érdemes-e megpróbálnod.
2014. nov. 19. 16:29
 15/31 anonim válasza:
Szia! Szerintem alacsony vagy modellkedéshez. Most lehet, hogy azt gondolod, hogy jaj, de szuper, modell akarok lenni, mert azok szépek, és híresek. A modellek szakmája elég nehéz, ha egy kis súlyfölösleg van rajtad, szinte kitör a III. világháború... :D Ezzel most nem megsérteni akarlak, én is 12 vagyok, ez csak építő kritika. De ha mondjuk kitörne egy botrány, te hogyan viselnéd? Mert önsajnálatra nem lenne időd. Ha ezeket TÉNYLEG, KOMOLYAN (több százszor!)végiggondoltad, akkor is azt ajánlom,legyen egy B terved is :) De mindenféleképpen beszélj a szüleiddel, mert az bizony eléggé sok költség eleinte, és az sem biztos, hogy hasznot húznátok. Az is ott van, hogy nem biztos, hogy a lányukat ilyen nagy stresszhelyzetnek akarják kitenni. ( Na meg ha stresszes vagy, jön a csoki, utána ugye meg a kilók :D) Most nem akartalak kioktatni, a véleményem/tanácsom írtam le :)
2014. nov. 19. 18:12
 16/31 anonim ***** válasza:
Na, akkor velemenyezek. Draga Daniella, nagyon aranyosnak tűnsz de nem latok rajtad semmi kulonlegeset/karaktereset. Raadasul valoban nagyon alacsony vagy a modellkedeshez. Ja es a piros ruzst is felejtsd el 12 évesen légyszi. De! A kamaszkor változtathat az arcodon, es a magassagoson is, ugyhogy ne add fel az álmaid.
2014. nov. 19. 19:45
 17/31 anonim ***** válasza:
jöhet a kép, és mondok véleményt
2014. nov. 23. 00:22
 18/31 anonim ***** válasza:
küldj képet 15/L
2014. nov. 23. 17:36
 19/31 anonim ***** válasza:
Küldheted:D
2014. nov. 26. 19:38
 20/31 anonim ***** válasza:
Hát... Szerintem ennyi évesen ne menj el modellkedni, mert elrontod az életed ilyen fiatalon...
2014. dec. 1. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!