Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy legyek olyan alkatú mint...

Hogy legyek olyan alkatú mint egy modell?

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyannak születni kell.
2014. nov. 17. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyrészt tényleg genetika,de az is igaz, hogy jó kajálással és edzéssel egy közepes genetikából is sokat ki lehet hozni. Különösen 30 felett válik jelentőssé az, ahogyan élsz, vagyis sportolsz, egészségesen táplálkozol -vagy hogy mondjuk tévé, cigi, zsíroskenyér.
2014. nov. 17. 14:46
 3/12 A kérdező kommentje:
értem...és szerintetek 173 centihez jó az 56 kiló?:/
2014. nov. 17. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, az a kiló miből áll, mennyi belőle a zsír, mennyi az izom! A súly önmagában nem mond túl sokat.
2014. nov. 17. 17:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Igazából mindenki azt mondja,hogy mennyire izmos vagyok meg minden aminek én örülök,de valahogy annyira kitűnök a többiek között az osztályból mert ők kisebbek és vékonyabbak és ez annyira zavar...

Viszont mindenki mondja hogy el tudna képzelni modellkedni,de én valahogy nem érzem magam olyannak,pedig tényleg nagyon-nagyon szeretném kipróbálni,de egyszerűen nem megy mert belenézek a tükörbe és egyáltalán nem vagyok megelégedve az alakommal és hát barátnőm mondta (de csak úgy poénból) h bulémiás vagyok,de én ezen komolyan is elgondolkoztam..Pedig tényleg úgy kipróbálnám a modellkedés világát csak nem tudom hogy jó vagyok-e modellnek:(

2014. nov. 18. 14:26
 6/12 anonim válasza:

A bulímia egy betegség, itt olvashatsz róla: [link]

A modellkedéssel kapcsolatban érdemes megkérdezni egy olyan ember véleményét, aki benne van és csinálja, mert kívülről messze másnak tűnhet a dolog, mint belülről. Ő biztosan tud segíteni abban is, hogy mik kellenek ahhoz, hogy az ember modell legyen.

Ami fontos, hogy ne dőljön össze a világ amiatt, hogy nem vagy modellalkat. Az emberek többsége nem az és ezzel nincs is gond. Amíg egészségesen táplálkozol és mozogsz hozzá, nagy baj nincs. Fölösleges belehajszolni magad egy olyan testalkatba, ami a tiedtől esetleg idegen és csak nagy áldozatok árán tudod megtartani. (Ha esetleg nem vagy annyira közel a modellalkathoz.)

2014. nov. 20. 11:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2014. nov. 21. 15:19
 8/12 Kekcsi ***** válasza:

Ha mindenki azt mondja, hogy el tud képzelni modellként, az azt jelenti, hogy szerintük vékony vagy. Nézd meg jobban azt a tükörképet, meg a többieket! Már a kérdésfeltevő stílusod is sokkal inkább sugall önértékelési zavart, mint elhízást. Konkrétan a számok alapján azt mondom, valószínűleg inkább vékony testalkatú vagy, mint átlagos.

Ha nem olyannak hiszed magadat, amilyen valóban vagy, a büdös életben nem leszel olyan, mint egy modell, vagy bármi, ami lenni szeretnél. Először legyél tisztában a helyzettel, aztán jöhetnek a célkitűzések.

2014. nov. 24. 11:30
 9/12 anonim válasza:

Ha jól értem, a legfontosabb, ami miatt modell alkatú akarsz lenni az azaz, hogy az osztálytársaid (a lányok) kisebbek és vékonyabbak nálad.

Gondoltál már arra, hogy megkeresd magadban azt a tulajdonságodat ill. tulajdonságaidat, amiben meg neked adott előnyt a sors ?

Szerintem ilyesmivel sokkal-sokkal jobb foglalatoskdni, mert szinte szárnyal az ember és nem csak egy "utánzó", erölködő valakinek érzi magát az ember.

Üdvözlettel : Joe

2014. nov. 24. 20:24
 10/12 anonim válasza:
Mínusz -az.
2014. nov. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!