Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Elhelyezkedhetnék modell szakmában?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 29. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez a frizura nem áll jól neked!Hosszúkás az arcod,és a hajad még "nyújtja" is.
2014. okt. 1. 04:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Van rá esély:)) próbáld meg. Viszont szerintem a szemöldököd picit furcsa:)
2014. okt. 5. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:

A 2 nem zárja ki egymást. Látszik az arcán, hogy nem buta lány. Attól még, hogy ilyen életed van, vagy ilyen családban nőttél fel, nem biztos, hogy rá is ez vár. Lehet, hogy jó tanuló, lehet hogy nem. A te hozzászólásod ezen nem változtat.

Szerintem szép alakod van, elég magasnak is látszol (a szád is szép:) DE a szemöldököd növeszd vissza. Addig meg húzd ki szépre. Szerintem lehet belőled modell, csak neked is akarnod kell :P

2014. okt. 12. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:
a szemöldököd borzalmas :ss valahogy növeszd vissza....
2014. okt. 23. 01:01
 15/15 anonim válasza:
Szia. En a MCM Models modellugynokseg managmentje vagyok. Jo lenne , ha eltudnal jonni egy castingra Januar 9.diken. Ha erdekel, privatban megbeszeljuk a reszleteket,nem sokat nezem az itteni privat uzeneteimet, uzenetben varom a facebook elerhetosegedet a tovabbi kepeidegtekintese miatt, illetve kapcsolatba lepes celjabol.Udv.
2014. dec. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!