Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?...

Szerintetek lehetnék modell? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
13 éves làny vagyok és màr kb 1 és fél éve gondolkodom a modellkedésen. Szerintem a magasságom meg is lesz hozzá kb.170-175 cm. Az alakom is sokak szerint szép csak a tartásommal vannak gondjaim. Kicsit görbe a hátam.Egyébként szerintem kicsit később az arcommal sem lehet probléma.Most egy kicsitt pattis,de nincs vele gond és az ajkaim teltek is. Igazából kifutó vagy fotómodellkedésen gondolkodtam. A válaszokat előre is köszönöm!:)

2014. szept. 18. 14:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Képet viszont nem tudok küldeni:/
2014. szept. 18. 14:46
 2/7 anonim válasza:
Minden második tinilány az akar lenni. Kicsi az esélyed rá. Inkább rendes szakmát tanulj.
2014. szept. 18. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 válaszából következik, hogy mivel túl sok a jelentkező, csak a legjobbaknak van bármiféle esélyük. Most kéne kezdened, de jelen pillanatban nem vagy alkalmas rá. Még nőni fogsz (=most alacsony vagy), +nem tökéletes a bőröd. Aztán az arcodról semmit sem tudunk. Mennyire szimmetrikus, alakítható vagy épp különleges stb.... Mások szerint jó alakod van. Az mit jelent pontosan?

Túl sok már most a kizáró tényező, még több a kérdés. Nem ajánlanám.

2014. szept. 18. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebből még mindig nem derült ki semmi. Egy képet mutass, és akkor talán tudunk véleményt mondani.
2014. szept. 18. 15:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de nem tudok sajnks képet küldeni.
2014. szept. 18. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Őszintén... mit vársz? Szerinted ennek a kérdésnek mi értelme van?

Még ha képet tennél fel, azzal sem lennél előbb, mert itt elég kis esélyed van arra, hogy megtalál valaki egy jó ügynökségtől - egy random idegen véleménye meg nem jelent semmit, nem őket kell meggyőznöd épp. Maximum valami lehúzós kis "ügynökség" embere etet be priviben valami kamuszöveggel.

Abból, amit írtál, nem sok esélyed van. Még nem vagy elég magas, rossz a tartásod, bizonytalan vagy... ezek egyesével is elég jó kizáró okok.

Ennek ellenére ha elég magas leszel (a 170 kevés, legalább 173 centi kell), meg lehet próbálni. Csak előtte gondold végig minek? A sikert és csillogást látod benne? Mert az keveseknek jön be, arra nagyon kicsi az esélyed.

Azért, hogy legyen néhány szép képed, meg eldicsekedhess, hogy te biza modell vagy?

Biztos megéri azért feláldozni a legszebb éveidet? A modellkedés kemény munka. Örülj, hogy egyelőre csak az iskola a dolgod meg hogy a barátnőiddel szórakozz, a fiúkat hülyítsd, stb. Azután épp elég ideig húzod még az igát.

2014. szept. 18. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Minden kérdésben ezt írják magukról! :D

De am ha szeretnél az lenni, küzdj az álmaidért ^^ <3 Me too :D

2014. szept. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!