Ksztella kérdése:
Szerintetek lehetnék modell?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl "ismert" ilyen téren,ezért inkább hozzátok fordulok.Több ismerősöm/barátom is mondta,hogy elmehetnék modellnek.Igen tudom,hogy ehhez képet is kellene feltöltenem,hogy megállípatsátok,de én arra lennék kíváncsi,hogy az adottságaim(méreteim) megvannak e? :)
175cm,55 kg, mell:92 derék:58 csípő:94
Illetve melyek a legmegbíhatóbb ügynökségek?Tapsztalatok?Ha mégis úgy döntök kipróbálom ezt a modellkedést,próba szerencse.:9 Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!! :)
2014. aug. 15. 22:22
1/10 A kérdező kommentje:
*megállapítsátok*
2014. aug. 15. 22:23
2/10 anonim válasza:
A méreteid jók, és a magasságod is megvan, de rátapintottál a lényegre. Kép nélkül lósz.ar az egész.
3/10 anonim válasza:
A méreteid jók, de ettől még lehet, hogy alkalmatlan vagy.
4/10 anonim válasza:
Szia:) Priviben esetleg küldesz képet?:)
5/10 anonim válasza:
hát a csípő az sok,90cm-nek kellene lennie
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kicsit "fogynom kell".Régen 65kg körül mozogtam,elkezdtem a paleo diétát(ami persze nem rögtön mutatott változást) de mégsem éheztettem magam.Sosem kilókban mértem,hogy mennyit fogytam,hiszen mellette sportoltam is,hanem centire. :) Köszönöm az eddigi válaszokat,és az üzeneteket! :)
2014. aug. 16. 17:29
7/10 anonim válasza:
Ajanlom az icon modellügynökséget, és a royal/s) (?)-t.
8/10 Aurora117 válasza:
Képet kérünk! Adottságaid megvannak, de arc (és megfelelő kisugárzás) nélkül nem tudunk nyilatkozni
9/10 anonim válasza:
Az adottságaid megvannak, viszont ehhez a szakmához kell még megfelelő arc, kisugárzás, megnyerő belső tulajdonságok. De hajrá! :)
10/10 anonim válasza:
Jó adottságok, na de az arcod? ;) Az is szépséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!