Szerintetek az orrocskámmal mehetnék modellnek? Mert gyönyörű szemeim és telt ajkaim vannak, az orromról még nem tudtam dönteni. Link a leírásnál!
2014. szept. 17. 19:37
1/11 anonim válasza:
A normális válaszhoz az összképet is látni kéne..ha modell leszel, gondolom nem "orr modelnek" akarsz elmenni
2/11 A kérdező kommentje:
Neeem, de engem csak az orrom érdekel :D
2014. szept. 17. 19:51
3/11 manó1235 válasza:
hát sztem nincsen pisze orrod de ha az összkép szép akkor lehetsz modell bár ez a kép nagyon nem jó
4/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom, nem készültem úgy rá a selfiere :D és nagyon köszönöm, megnyugodtam :)
2014. szept. 17. 19:56
5/11 anonim válasza:
Hát ennyiből is látszik , hogy annyira nagy szépség nem lehetsz . Középkategória .. Modellnek nem árt különlegesnek lennie . Orrocskád pedig nem valami esztétikus ,.. Sorry 26/F
6/11 anonim válasza:
H az orrod nem is gyönyörű, akkor majd az egód megvígasztal
7/11 anonim válasza:
Krumpliorrod van. De tényleg kéne az összképet is látni.
8/11 anonim válasza:
Nem gyönyörű, és majdnem akkora, mint az egód.
9/11 anonim válasza:
Nekem kétszer ekkora orrom van:) Úgyhogy inkább ne írjátok neki,hogy krumpli meg nagy.
10/11 anonim válasza:
Nem nagy az orra ... Csak csúnya , ormótlan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!