Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Valaki ki rakta ezeket a...

Valaki ki rakta ezeket a lányokat, hogy milyen rondák és nem is modellesek. Szerintem nagyon szépek ezek a lányok. Itt van róluk olyan kép ahogyan a többi modellt szoktátok látni?

Figyelt kérdés

Ugyanis ezek smink nélküli polarid képek voltaK: [link]

Itt van néhány lányról profi kép:

1-ES:

[link]

[link]

2-ES:

[link]

3-AS:

[link]

[link]

4-ES:

[link]

5-ÖS:

[link]

7-ES:

[link]

8-AS:

[link]

[link]

9-ES:

[link]

10-ES:

[link]

11-ES:

[link]

12-ES:

[link]

[link]

2014. szept. 9. 11:11
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Sziasztok!:) az egyik lany vagyok a EML-os kepekrol. Csak most lattam ezt a "kerdest" itt ezert szeretnem "megvedeni" magunkat. Gondolom a kedves kommentelok nem szakertok. En magamrol nem gondolom hogy anorexias lennek sot... Egyik lany sem az tolunk:) Nyugalom mindenki egeszseges! Aki nagyon vekony az azert az ilyen mert vagy genetika(mint ahogy itt mar valaki irta) vagy csak odafigyel arra hogy EGESZSEGESEN etkezzen. (en peldaul csak most kezdtem erre odafigyelni idaig egesz nap csak ettem mert sportolo vagyok es fontos az energia miatt) nagyon megkoszonnem (es szerintem a tobbiek is) ha nem 2 kep alapjan itelnetek...:) ha komoly velemenyt szeretne valaki alkotni akkor jojjon el egy showra amit mi csinalunk es nezzen meg minket! Amugy meg lehet mindenfelet osszehordani de feleslegesen irigykednek itt paran. Amugy koszonjuk azoknak akik normalis velenyt irt.:) puszi
2015. jan. 7. 20:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!