Valaki ki rakta ezeket a lányokat, hogy milyen rondák és nem is modellesek. Szerintem nagyon szépek ezek a lányok. Itt van róluk olyan kép ahogyan a többi modellt szoktátok látni?
Ugyanis ezek smink nélküli polarid képek voltaK: [link]
Itt van néhány lányról profi kép:
1-ES:
2-ES:
3-AS:
4-ES:
5-ÖS:
7-ES:
8-AS:
9-ES:
10-ES:
11-ES:
12-ES:
elkezdtem megint megnézni ezeket a lányokat...hát a 3. után nem akarom tovább nézni annyira nem tetszenek...
az egyik szemem sír...a másik...az is...
Szerintem nagyon-nagyon szépek*o*
Régebben 1-2 éve még én is nem hogy nem tartottam az "ilyen" lányokat szépnek, hanem egyenesen rondának tartottam őket és én sem értettem, hogy mi tetszik másoknak ezekben a lányokban.
De most már az idő elteltével én is észrevettem, hogy milyen gyönyörűek a modellek. Sok arcuk van. Karakteresek. Őket nem olyan könnyű elfelejteni.
Szerintem az összes lány gyönyörű és gratulálok nekik, hogy sikerült bekerülniük a Top12-be az EML versenyen:))
Én teljes mértékben egyet értek a kérdezővel:))
Nem a te képeid, hanem a cikk képei alapján mondom el a véleményemet.
1. Alexandra: hasonlít valakire, az arca kicsit gyűröttnek tűnik, mintha szenvedne. Az alakja jó. A profi képek alapján még lehet jövője.
2. Daniella: 15 éves csak a lány, szemből nekem nagyon nem tetszik, az alakja viszont jó, erős eltérés van a dereka, és a csípője között, a lábai szépek, bár a térdei kicsit befelé állnak.
3. Isidora: amikor megláttam a képét.. úristen! Nagyon sajnálom szegény lányt, szörnyen vékony, a bordái szinte kiállnak, a kulcscsontja lassan a bőrét is átszakítja, és a lábai is nagyon vékony. Az arca biztosan különleges. Mellesleg 16 éves elméletben, de 25-nek néztem.
4. Kata: 18 éves, őt viszont inkább fiatalabbnak mondanám. Arcra egyáltalán nem modell.
5. Laura: amikor megláttam, hogy 15 éves, teljesen elcsodálkoztam. Egyáltalán nem annyinak tűnik. Az alakja jó, nem csont sovány. Belőle már lehetne modell.
6. Mira: szintén 15 éves, és ő az első, akire azt mondanám, hogy "igen, ő lehetne modell.".
7. Noémi: megint egy 15 éves, aki egyáltalán nem annyinak tűnik. Ő az első, akire azt mondom, hogy szép, különleges.
8. Placida: Modell arc, modell alakkal. Nem is kell róla többet írni.
9. Csenge: Az alakja eddig abszolút a legjobb. Az arca annyira nem különleges.
10. Fanni: az eddigiek közül a legátlagosabb arcú.
11. Mercedes: Lehet még belőle modell. Az arcában van valami, a kulcscsontja szép.
12. Julia: Arcra nem tetszik, az alakját is elég furának tartom.
Érdemes amúgy a cikk képei alapján véleményt mondani a lányokról, mert azokon semmi szerkesztés nincsen, nem úgy, mint a profikon.
Imádom amikor ilyen témánál valaki belinkel néhány TÉNYLEG anorexiás modellről képet. Ugyanis ilyen modellek már nem szerepelhetnek kifutón, már hoztak egy szabályt, egy megadott minimum súlyt el kell érniük a lányoknak az egészségügyi zavarok elkerülése végett..
Én hasonlóan vékony vagyok mint ezek a lányok, pedig éjjel-nappal eszem -de világéletemben ilyen voltam, illetve a szüleim is, tehát ez genetika. Nem tehetünk ellene semmit. Mellette edzem is, hogy izomtömeget próbáljak növelni, illetve változatosan étkezem. Tehát egészséges vagyok. És bizony úgy, ahogy ti ócsároljátok ezeket a lányokat, én nap mint nap szembesültem ezzel. Az emberek majdnem a depresszióig juttattak a vékonyságom szidásának következtében. Mindenki hangoztatja, hogy "ez a követendő példa a mai fiataloknál".. Én úgy hiszem, hogy ez nevelés kérdése, hogy a gyerek elhiszi-e, hogy csak ez az ideális, vagy fel tudja fogni, hogy ha nem ilyen az alakja eredetileg, akkor nem is kell, hogy ilyen legyen, sőt. :) Persze vannak kivételek, de a legtöbb anorexiás fiatal nem a modellek miatt lesz anorexiás, hanem mert a társadalom ugyanúgy szidja a husisabbakat, ahogyan a vékonyakat. Bocsánat az offért, de ezt meg kellett osztanom.
A lányokra visszatérve: Tényleg nem mind szép, sőt, van amelyik szerintem nem is olyan karakteres. De csak egy-kettő. Nyilván ez egy szubjektív dolog, de a modellszakmában az a lényeg, hogy mi mindent lehet kihozni egy bizonyos arcból. Ezek között a lányok között bizony van olyan, akikből tényleg igazi modell válhat, minden adottságuk meg van, sok arccal.
Drága csempés barátom!
Képzeld épp a fürdőben állok és a b... csempéid még mindig a falon vannak... Üdv.:az egyik képen szereplő lány
Puszi pedig azoknak akiknek van izlésük:*
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!