Palvin Barbi hogy ilyen vékony? Miket eszik, sportol és hányszor?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 11:50
11/15 anonim válasza:
Nem is vékony és látszik hogy nem sportol :)
12/15 anonim válasza:
Valószínüleg maga egy szerkesztett képet vélt látni, és ezt konkrétumokkal tudom alátámasztani! Az első az, hogy szerény személyemnél vékonyabb, és sármosabb ember nincs, eme kerek bolygón! Sajnos, az ominózus hölgy étrendjét, szokásait nem tudom, de hogy a magamét nem osztom meg, az hétszentség!
~Dr. Regenkurt
13/15 anonim válasza:
Piláteszezik, ezenkívül maga a munkája is mozgás. Egy fotózáson végig kitartani pózokat, egyik castingron rohanni a másikra nem semmi. Tehát a sok munka mellett nincs ideje enni, ha meg van akkor is egészségesen táplálkozik.
14/15 anonim válasza:
1. Ez az alkata,így született.
2.Nem annyira vékony, mármint egy picit husis :D de csak nagyon picit.
3.Egy videóban azt mondta, hogy salátát eszik csak, mert másra nincs ideje, de otthon jöhet a pörkölt! :D :D
15/15 anonim válasza:
Ígen sportol ha jól tudom napi három négy órát van hogy reggelire tojást eszik meg azt olvastam hogy húst is szokott enni nem csak zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!