Szerintetek ha egy 14 éves lány 166 cm és 62 kg az sok? (izmos is van rajta mert sportól)
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 16:21
2/13 anonim válasza:
Ha van rajtad zsír akkor sok,ha nimcs akkir nem.
Tükröt nem ismered?
4/13 sz0tyi válasza:
A testzsír arányától függ, hogy husibbnak nézel ki ezzel az aránnyal, vagy sportosnak. Egy ilyen arány egyébként még akkor sem lenne gáz kategória, ha alig lenne rajtad izom.
Ha az arányt akarod javítani, akkor egyél minél kevesebb szénhidrátot-zsírt, és minél több fehérjét, viszont szerintem tartsd szem előtt, hogy nőiesnek is kell maradnod, az pedig nem megy zsír nélkül.
5/13 anonim válasza:
Nem a jorpd abaj, hanem a magasságod és a súlyod arány. Az izom nehezebb mint a zsír, de a testtömegindexed alapján sztem egy 5 kilót lefogyhatnál. amúgy, ha téged nem zavar, akkor nem kkell.
6/13 *Victorique* válasza:
Nekem a Nagymamám mindig azt mondta, hogy amilyen magas vagy 100 cm fölött, annyi kg. Ha ezt vesszük, akkor nem vagy sok, nyilván úgy értve, ha ez nem háj, hanem izom.
7/13 anonim válasza:
Én magasról leszarom hogy hány kiló egy lány. A tömeg nem mérvadó, csak az alak.
8/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha a cm-ből 'levonsz' 110-et, annyi a normál testsúly.
9/13 anonim válasza:
Talán.:)Gondolj arra h vannak nálad sokkal kövérebb emberek:))
Keep calm
10/13 anonim válasza:
Nem sok.Pont jó.De most vigyázzon , hogy ne hízzon tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!