Fiúk! Titeket "demotivál" ha egy lány nem sportol?
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy amúgy nagyon jó alakú csajról van szó, de nem sportol rendszeresen, viszont nem is az a lusta típus
ez negatívum?
2014. máj. 30. 21:15
1/19 anonim válasza:
Engem nem, viszont szeretem, ha sportol (egy lány). Igazából ez még azt sem jelenti, hogy lusta lenne.
4/19 anonim válasza:
Nekem mindegy, mit csinál "egy lány", de ha a barátnőmről van szó, igencsak szeretném, hogy szeressen sportolni, mert túl azon, hogy megértse én miért szeretek, szeretnék vele együtt sportolni. (mennyi szeret szó!)
5/19 anonim válasza:
Az a legrosszabb az egészbe, hogy egy férfiember lejár edzeni heti 5x, minőségi kajára és tápkiegekre költi a fél fizetését, lemond az összes szemétkajáról hogy nézzen ki valahogy, és cserébe észre se veszik a lányok. Ezzel ellentétben egy csaj nézhet ki akárhogy, nem baj ha minden szart össze eszik, az se baj ha egy percet se sportolt még életében, és van egy kis fenék meg has, mert nőnek született, kirakja a ciciket, és minden második férfi megfordul utána. Nekem kimondottan tetszik, ha egy nő sportol.
6/19 anonim válasza:
Nagy igazság amit az utolsó mondott!
9/19 anonim válasza:
Hát szerintem sokan a másodikat se utasítanák vissza :)
10/19 anonim válasza:
Akkor is becsülöm ha egy lány sportol, és nem csak azért néz ki jól, mert bele született egy jó genetikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!