jaja Kristóf, nekem jöhetne a második képen lévő is.:)
2014. máj. 31. 06:34
12/19 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, ki és ki után fordul meg. Hiába teszi ki a cickókat, ha emellé egy kiábrándító Liba Leontin - és hiába fordul utána minden második pasi, ha azok zöme füttyögő kőműves.
Annak a srácnak a ladikja pedig rég léket kapott, aki a csajok
miatt edz.
2014. máj. 31. 06:59
13/19 anonim válasza:
Szia Cyan, végre írsz te is.:)
Nők miatt edzeni pedig eleve bukta, mert a nagy többségüket marhára nem érdekli, hogy ki mennyire izmos.
2014. máj. 31. 07:03
14/19 anonim válasza:
a fiúk többségének nagyon alacsony az elvárása
2014. máj. 31. 14:47
15/19 anonim válasza:
én úgy vettem észre, h bejön nekik, ha sportol a nő, viszont a társadalom tényleg elnézőbb a nőkkel szemben, ha van kis hasa, akkor azt mondják nem baj, meg aranyos, viszont ha a pasinak van ugyanolyan hasa, akkor az már le szólva, h lusta meg miért nem gyúr.
2014. máj. 31. 19:37
16/19 A kérdező kommentje:
kicsit félreérthető a kérdés ezek szerint :)
nem kell hasakra, húsos combokra gondolni :D
olyan lányra gondolok akinek sportos alakja van, viszont azt inkább a jó genetikának köszönheti, mint a rendszeres sportolásnak, DE korántsem veti meg a mozgást
2014. jún. 3. 19:29
17/19 aikiboxer válasza:
Amíg 20 éves, de jól néz ki, addig csak szimplán zavar, hogy más az érdeklődésünk.
Amikor 30 lesz és kezd meglátszani, hogy nem edz, akkor zavarni kezd.
2014. jún. 7. 18:49
18/19 anonim válasza:
A jó genetika edzés nélkül nőknél nagy átlagban 24-25 éves korig tart ki,aztán vége.Ha meg hosszabb távra tervezek,akkor nem akarok együtt lenni egy kövér,narancsbőrös,itt fáj ott fáj nővel,aki elvárná,hogy fogadjam el így is.Az érdeklődésem is megszűnne/csökkenne irányában a látvány és az egészséghez való hozzáállása miatt.Ezért sportoljon csak és ne egye dugig magát szénhidráttal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!