Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha szeretném kipróbálni...

Ha szeretném kipróbálni magam, mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Egy ideje foglalkoztat a gondolat, lenne-e esélyem valamilyen modellmunkára. Elég vékony vagyok, viszont nem annyira magas. Konkrétan 165 cm és 46 kiló, sokak szerint szép arccal.

Ha meg szeretném tudni, esélyes vagyok-e modellmunkára, online kell felkeresnem cégeket, és képet küldeni? Kinek írnátok? Vagy tulajdonképp hogy megy ez?

16L

2014. aug. 19. 19:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Elsősorban fotómodellkedésre gondoltam, az kimaradt
2014. aug. 19. 19:33
 2/4 tetro ***** válasza:
túl alacsony vagy.
2014. aug. 19. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom konkrétabb választ kértél mint amit az első válaszoló írt, szóval...

Tényleg alacsony vagy az én 171cm-hez is azt mondták, hogy várjak még 1 évet vele. Lehet, hogy még nősz, de nem valószínű, hogy eleget:(

A másik pedig az hogy nincs külön olyan hogy fotómodell vagy kifutómodell, ha modell vagy mész kifutóra is meg fényképezni is. Lehet hogy valahova többet valahova kevesebbet:)

14/L

2014. aug. 20. 09:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!