Hogyan faragjak le derékból 7, csípőből 4 centit?
A derekad hulahopp karikával tudod vékonyítani.
A csípőddel nem tudsz mit csinálni, ha nincs rajta fölösleg, akkor a csontból nem tudsz lefaragni.
Ha van rajta egy kis fölös, vagy csak szimplán plötty, akkor a hulahopp azt is formásítja.
Köszönöm szépen! :)
A csípőmön van egy picike fölösleg,csak nem tudtam melyik a leghatásosabb módszer.
Felesleget leadni megfelelő diétával, és mozgással lehet.
Ha modell akarsz lenni akkor nem lehetsz hájas. Sportos, edzett test kell hozzá, amiért minden nap tenned kell.
A hulahopp karika NEM formasítasra való. A formasítás amúgy is azt jelenti hogy fogyas/izmosodas.
Fogyni egy normalis diétaval és aerob edzésekkel tudsz.
Persze lehet alternatív módszerekkel kísérletezni de csak a sajat dolgod nehezíted meg vele.
4.
Csak azt nem értem, hogy igazából a hulahoppozást is be lehetne venni az aerob edzések közé, mert - én speciel - sokkal jobban leizzadok és sokkal erősebb izomlázam van fél óra hulahoppozás után, mint fél óra kocogás után. Ráadásul a kocogás után még a térdem is fájt, ezért abba is hagytam...
Heti 3-szor fél óra karikázással tüntettem el a hasamról meg a csípőmről azt a kis fölösleget, emellett feszes lett a csípőm, derekam, hasam, combom, fenekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!