Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan faragjak le derékból...

Hogyan faragjak le derékból 7, csípőből 4 centit?

Figyelt kérdés
Modellkedni szeretnék,de 93 cm a csípőm és 67cm a derekam.Mit ajánlotok?
2014. júl. 30. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

A derekad hulahopp karikával tudod vékonyítani.

A csípőddel nem tudsz mit csinálni, ha nincs rajta fölösleg, akkor a csontból nem tudsz lefaragni.

Ha van rajta egy kis fölös, vagy csak szimplán plötty, akkor a hulahopp azt is formásítja.

2014. júl. 30. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

A csípőmön van egy picike fölösleg,csak nem tudtam melyik a leghatásosabb módszer.

2014. júl. 30. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Felesleget leadni megfelelő diétával, és mozgással lehet.

Ha modell akarsz lenni akkor nem lehetsz hájas. Sportos, edzett test kell hozzá, amiért minden nap tenned kell.

2014. júl. 30. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:

A hulahopp karika NEM formasítasra való. A formasítás amúgy is azt jelenti hogy fogyas/izmosodas.

Fogyni egy normalis diétaval és aerob edzésekkel tudsz.

Persze lehet alternatív módszerekkel kísérletezni de csak a sajat dolgod nehezíted meg vele.

2014. júl. 30. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
futás 2 naponta kb 30 perc. és mellette persze helyes étkezés. modellek kb 90%-a fut,mert az a leghatásosabb
2014. júl. 31. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:

4.

Csak azt nem értem, hogy igazából a hulahoppozást is be lehetne venni az aerob edzések közé, mert - én speciel - sokkal jobban leizzadok és sokkal erősebb izomlázam van fél óra hulahoppozás után, mint fél óra kocogás után. Ráadásul a kocogás után még a térdem is fájt, ezért abba is hagytam...

Heti 3-szor fél óra karikázással tüntettem el a hasamról meg a csípőmről azt a kis fölösleget, emellett feszes lett a csípőm, derekam, hasam, combom, fenekem.

2014. júl. 31. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Megfelelő intenzitassal lehet aerob edzés csak ahhoz erősebb izomzat kell. Nem sokan csinálják fél óraig. A fitnessmodellek se szoktak pedig ők a legjobban hozzáértő nők.
2014. júl. 31. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!