Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek van esélyem?

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Egyik nap nézegettem az egyik fotó stúdiónak a remek,szinte művészi(gyakran elvont) képeit és hirtelen megfordult a fejemben hogy lehetnék-e részese egy hasonló dolognak.szerintetek?(bocsi a gyors képért stb.)

[link]

magasságom:158 cm

súly:48 kg(nagyon sokat sportolok,versenyzek,így ebben a súlyban valószínűleg izom is van)

haj és szemszínem barna(göndör haj)

korom pedig 17.

2014. júl. 17. 14:56
 1/7 A kérdező kommentje:

lehagytam!

derékbőség:63cm

csípőbőség:86cm

mellbőség:86cm

2014. júl. 17. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony vagy ahhoz, hogy modellként legyen esélyed, illetve a modellügynökségek nem nagyon szeretik az alacsony lányokat. De sok amatőr fotóst találhatsz, velük kell lepaktálni, és az internet segítségével előretörni. Aztán talán felfedeznek. Igazából ha fotómodell szeretnél lenni, a magasság annyira nem lényeg, de a modellügynökségek mégis nézik. Ha elvont képeken szeretnél szerepelni, pláne inkább egy amatőrt kellene keresned, akivel hobbiszinten gyakorolnátok egymáson, ő a fotózást, Te meg a pózolást. Ha nekem ilyen ambícióim lennének, ezt csinálnám, plusz egy saját oldalt, ahova feltölteném a képeket. Facebook-on is csinálnék hozzá oldalt, és próbálnám terjeszteni a képeimet. Persze ehhez tényleg igényes fotók kellenek, ehhez pedig jó fotós.

L22

2014. júl. 17. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja amúgy szép az arcod. :) A hajadat se fesd be soha.
2014. júl. 17. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat,tudom modellnek pöttöm vagyok,fotómodellkedésre gondoltam!:)
2014. júl. 17. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon alacsony vagy. Fotomodell olyan pedig nem letezik. Max az h te fizetsz a portfoliodert es max 1-2fotozasra hivnak es ennyi.
2014. júl. 17. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szep vagy de alacsony. En 11 evesen voltam ennyi es 41 kg :-D de nagyon szep vagy
2014. júl. 18. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.mielőtt elkezdtem versenyszerűen sportolni ugyanilyen magassággal 40-42 kg voltam:)
2014. júl. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!