Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Magyarországi ügynökség?

Magyarországi ügynökség?

Figyelt kérdés
Létezik olyan "jó" "értékelhető" tinikkel foglalkozó modellügynökség Magyarországon? 15 vagyok, és az a baj, hogy gyermek modellnek már túl nagy vagyok és ahhoz férfias is, viszont felnőtt modellhez még nem vagyok elég férfias
2014. júl. 13. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok, vagyis ugyanaz, aki az utolsó par valaszt írta.

Az a magasság tok jo!

Szerintem nagyon jol megfogalmaztad, ügyes vagy!

Egyébként lehet azt kene, hogy kicsit járj el kondiba, de max. 4 hónapig és utana is küldd el oda, ahol azt írtak, hogy nem vagy eleg férfias.

Csak nehogy túl izmos legyél:D mert az sem jo!

Nem tudod van-e Instagramod, de van egy eleg híres magyar fiu modell, ha szeretned üzenetben megírom a nevet!

2014. júl. 15. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
jó lesz,csak ne ezeket a képeket!! úgyis újakat fognak kérni mert nem látszik az arcod! ne ilyet küldj. kérd meg az egyik barátodat vagy szüleidet vagy csak állíts be időzítőt a telódon és csinálj normális natúr képeket! csak az arcodról,szemből,profilból,és egész alakosat,lehetőleg fekete ruhában!
2014. júl. 15. 20:40
 13/14 A kérdező kommentje:

igen, ha belinkelnéd azt megköszönném :)

most is károk kondiba, és elég jó alakom van, hiszen rengeteget úszok és nemrég hagytam abba a vízilabdát is, szálkás vagyok, de ennél nagyobb testem nem igen lesz alkatilag, a kezeim is nőiesek :'D

2014. júl. 15. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor küldöm mindjart!

Egyébként igaza van az utolsónak, lehet, hogy kellett volna meg az arcodrol kepet küldeni!:)

Az úszás az jo, meg mondjuk 15 évesen nem is kell, hogy férfias alkatod legyen, a fiúk amugy is kesobb szoktak elkezdeni a modellkedést, mint a lányok, szerintem!

2014. júl. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!