Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Magyarországi ügynökség?

Magyarországi ügynökség?

Figyelt kérdés
Létezik olyan "jó" "értékelhető" tinikkel foglalkozó modellügynökség Magyarországon? 15 vagyok, és az a baj, hogy gyermek modellnek már túl nagy vagyok és ahhoz férfias is, viszont felnőtt modellhez még nem vagyok elég férfias
2014. júl. 13. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fiúknak: VM, Icon, Visage és Wam models (itt csak fiúk vannak).
2014. júl. 13. 12:18
 2/14 A kérdező kommentje:
már jelentkeztem, de azt mondják nem essek bele a férfi kategóriába :/
2014. júl. 13. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:

mindegyikhez jelentkeztél? mert csak ők a jók Mo.-n

vagy próbálj meg gyúrni és azzal "férfiasabb" leszel,hátha úgy összejön

2014. júl. 13. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ha mindegyik visszajelzés negatív akkor sajnos ez ennyi volt neked mert ők a profik csak és ha ide nem felelsz meg nem éri kamuhoz menni pénzért csak azért hogy elmondhasd magadról hogy 'modell

vagy'.

2014. júl. 14. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia! Jelentkezz ide: VM, ICON, Visage, Attractive, Royal, Maverick.

Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyik vesz fel fiukat, de az első 4 tuti!

Irj, ha bármi kérdésed van! 14/L

2014. júl. 14. 10:56
 6/14 A kérdező kommentje:

[link]

itt vagyok, vagyis ezekkel a képekkel jelentkeztem, és utolsó válaszoló, az első 4-et megpróbáltam de semmi, talán próbáljak meg velük egy személyes találkozót megbeszélni?

2014. júl. 14. 17:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsó vagyok!

Szerintem lenne esélyed, ha meg vannak a cm-k is! Tenyleg! Hány cm magas vagy?

Szerintem mindenképpen próbálj meg egy személyes találkozót, én leginkabb a VM-ről tudok mesélni, mert engem ők hívtak castingra.

Az oldalukon megvan adva a szám, amit hívni kell!

De most ok lehet azért nem válaszoltak, mert ők csináljak a hazai Elite Model Look castingjat és lehet nem is lattak meg az e-mail-edet!

Az a lenyeg, hogy nincs semmi pánik, ha valaki azt irja, hogy nem kellesz nekik!!

14/L

2014. júl. 14. 18:30
 8/14 A kérdező kommentje:
És hogyan jelentkezek az elite doel-hez? nem látok sehol sem ilyen lehetőséget, illetve, nem hülyeség jelentkezni személyes találkozóra, ha egyszer már elutasítottak?
2014. júl. 15. 17:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Oda iden nem tudsz, mert csak lányoknak van! Talan jövőre lesz fiúknak is.

Szerintem nem gáz, mert pl. a VM is írta, hogy lehet, hogy valaki küld nekik e-mailben képeket, nem látnak benne semmit, de ha az utcán meglátják, sokkal érdekesebbnek tűnik. Egy próbát megér! De hány cm vagy?

2014. júl. 15. 18:40
 10/14 A kérdező kommentje:

oké, akkor megpróbálom, 182cm :)

és ezzel a levéllel jelentkeztem, illetve mellékeltem mellé képeket :)

Szeretnék jelentkezni, 15 éves, sportos, szőke hajú, világoszöld szemű, magas fiú!

A pontos méreteimet nem tudom, de vékony-sportos alkatom van.

182 cm magas vagyok.

Egy személyes találkozót szeretnék megbeszélni önökkel ha lehetséges, és úgy látják lenne értelme. Bármilyen téren képes/hajlandó vagyok változni, és jól alkalmazkodom.

néhány képet mellékletbe csatoltam, csak egy esélyt szeretnék hogy meggyőzzem önöket :)

Válaszukat előre is köszönöm, Andris :)

2014. júl. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!