Magyarországi ügynökség?
mindegyikhez jelentkeztél? mert csak ők a jók Mo.-n
vagy próbálj meg gyúrni és azzal "férfiasabb" leszel,hátha úgy összejön
Első vagyok!
Ha mindegyik visszajelzés negatív akkor sajnos ez ennyi volt neked mert ők a profik csak és ha ide nem felelsz meg nem éri kamuhoz menni pénzért csak azért hogy elmondhasd magadról hogy 'modell
vagy'.
Szia! Jelentkezz ide: VM, ICON, Visage, Attractive, Royal, Maverick.
Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyik vesz fel fiukat, de az első 4 tuti!
Irj, ha bármi kérdésed van! 14/L
itt vagyok, vagyis ezekkel a képekkel jelentkeztem, és utolsó válaszoló, az első 4-et megpróbáltam de semmi, talán próbáljak meg velük egy személyes találkozót megbeszélni?
Szia! Utolsó vagyok!
Szerintem lenne esélyed, ha meg vannak a cm-k is! Tenyleg! Hány cm magas vagy?
Szerintem mindenképpen próbálj meg egy személyes találkozót, én leginkabb a VM-ről tudok mesélni, mert engem ők hívtak castingra.
Az oldalukon megvan adva a szám, amit hívni kell!
De most ok lehet azért nem válaszoltak, mert ők csináljak a hazai Elite Model Look castingjat és lehet nem is lattak meg az e-mail-edet!
Az a lenyeg, hogy nincs semmi pánik, ha valaki azt irja, hogy nem kellesz nekik!!
14/L
Oda iden nem tudsz, mert csak lányoknak van! Talan jövőre lesz fiúknak is.
Szerintem nem gáz, mert pl. a VM is írta, hogy lehet, hogy valaki küld nekik e-mailben képeket, nem látnak benne semmit, de ha az utcán meglátják, sokkal érdekesebbnek tűnik. Egy próbát megér! De hány cm vagy?
oké, akkor megpróbálom, 182cm :)
és ezzel a levéllel jelentkeztem, illetve mellékeltem mellé képeket :)
Szeretnék jelentkezni, 15 éves, sportos, szőke hajú, világoszöld szemű, magas fiú!
A pontos méreteimet nem tudom, de vékony-sportos alkatom van.
182 cm magas vagyok.
Egy személyes találkozót szeretnék megbeszélni önökkel ha lehetséges, és úgy látják lenne értelme. Bármilyen téren képes/hajlandó vagyok változni, és jól alkalmazkodom.
néhány képet mellékletbe csatoltam, csak egy esélyt szeretnék hogy meggyőzzem önöket :)
Válaszukat előre is köszönöm, Andris :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!