Melyik ügynökséghez jelentkezzek először? ICON vagy VM? (lent)
Figyelt kérdés
Ez a kettő a legszimpatikusabb.A VM azért mert nagyon igényes a honlapjuk,ask.fm-jük is van ellentétben az ICON-nal akikről semmit se tudni a honlapjuk alapján.Viszont az ICON-nál sokkal több híres modell van.Egyszer olyasmit olvastam,hogy Kajdi Csaba azt nyilatkozta hogy a VM mindenkinek a ,,bögyében van" és ott kikezdenek a lányokkal,bár egyáltalán nem látom őket ilyennek.Ti melyiket választanátok?2014. júl. 6. 11:13
1/3 anonim válasza:
VM. de úgymond nem te választasz,hanem ők. vagy kellesz nekik vagy nem. de én VM-hez mennék először. és ez hülyeség hogy híresebb modellek vannak az ICON-nál. és ne az alapján ítéld el őket hogy nincsen igényes honlapjuk és askjuk. mind a kettő igenis jó ügynökség,de a VM nívósabb és egyre híresebb és erősebb ügynökség,ahova iszonyat nehéz bekerülni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Kicsit félreértettél.Azt akartam írni,hogy a VM-nek nagyon jó a honlapja,leírják mik az elvárások,stb. az ICON meg az elérhetőségén kívül semmit nem tett ki.
Tudom hogy ők döntenek,csak nem tudom melyikhez jelentkezzek ELŐSZÖR.De ha az egyik elutasít a másikhoz jelentkezem.
2014. júl. 6. 16:42
3/3 bilingual válasza:
az icon honlapja jelenleg átalakítás alatt van, erre utal a coming soon kiírásuk
ne ez alapján ítélj...
küldd el a jelentkezést egyszerre mindkettőhöz, és ha mindkét helyre behívnának, akkor ráérsz agyalni azon, hogy melyik a szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!