A fotósokat zavarja, ha valaki az alanyon kívül még ott van? Vagy miért akarja, hogy ne jöjjön velem senki?
Egy idősebb bácsi fotós, rendez kiállításokat is. Többször volt a környékünkön is, legtöbbször a régi hagyományos motívumokat, helyeket, néphagyományt,népviseletet örökíti meg.Ezért is volt többször a környékünkön, itt amennyire lehet őrzik a régi dolgokat.Egyszer volt egy ilyen rendezvény, ott lettünk mi is lefotózva a barátnőimmel.
Aztán most a fotós felkeresett,hogy mennyire természetes mosolyom van, a legközelebbi ilyen hagyományos alkalmon is szeretne engem fotózni,ha vállalom.
Tegnap újra írt,hogy más fajta fotókat is készítene,nem csak népviseletben.Szeretné,ha holnap elmennék a szomszédos városba egy állatkertbe.Ő állná a költséget.Ez oké, én is szeretném ha lenne pár szép képem.Azt kikötötte,hogy ne vigyek magammal senkit.
Pedig én arra gondoltam,hogy egy barátnő majd elkísér,hisz nem annyira ismerem a várost.
Egyik barátnőm aki ott lakik volt vele ilyenen,de akkor ő is az egyik osztálytársával ment.
Szerintetek?
18L
Köszi.Ez már valószínűbb akkor.
Mindenki rendesnek ismeri, és én sem láttam soha,hogy akt fotókat készítene...
Jó volt minden:D
Nagyon kedvesen fogadott,elmentünk az állatkertbe, mindig megmondta hogy álljak be,készített sok fotót,közben kedvesen beszélt hozzám még pénzt is adott s kajálni is elvitt.Aztán délután jöttem haza, meg meghívott még fotózásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!