Axente Vanessa miért nem olyan népszerű itthon, mint Palvin Barbi?
Figyelt kérdés
Eddig nem is hallottam róla,, bár nem érdekelnek a modellek, de most rákerestem. De van még nagyon sok magyar modell, akik külföldön népszerűek, de semmit sem hallani róluk itthon.
2014. máj. 30. 16:19
11/13 anonim válasza:
Így van, neki nincsenek botrányai, ő egy sikerei ellenére szerény, alázatos és kedves lány, botrányok nélkül. amúgy is úgy látom, hogy az attractive ügynökség nem botrányhősöket nevel ki.
12/13 Oliver James válasza:
Pár kommentekre válaszolva: nekem ha elhiszi valaki ha nem van szomszédom aki egy suliba járt Palvinnal, és egyáltalán nem olyan mint ahogyan páran itt le írjak, nem is ismeritek el hisztek mindent amit ki tudja honnan kik mondtak és azt se tudjatok mivan. Persze Barbi is kapott segítséget nem keveset de ki nem ? Ja és meg érdemelte mert ha tehetséges és szép miért ne és igen szép nagyon is ennyi. Mellesleg barbi is kifutó modell is mert a Viktória Secretnél az van persze főleg fotó modell de nem csak az.
13/13 anonim válasza:
nincs olyan, hogy külön kifutómodell és fotómodell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!