Szeretnék egyszer modell lenni (? ) (képek)
Sziasztok én 12 éves vagyok:) 159 cm és 40 kg :)
persze tudom hogy még elég fiatal vagyok és nem is most gondoltam hanem pár év múlva, nem vagyok kövér se vékony és nem mondom hogy tökéletes lennék de én szépnek tartom magam:) itt van pár kép: [link]
file:///C:/Users/Heni/Pictures/Camera%20Roll/Snapshot_20140512%20(9).jpg
file:///C:/Users/Heni/Pictures/Camera%20Roll/Snapshot_20140512%20(36).jpg
file:///C:/Users/Heni/Pictures/Camera%20Roll/Snapshot_20140512%20(37).jpg
file:///C:/Users/Heni/Pictures/Camera%20Roll/Snapshot_20140512%20(11).jpg
Hát figyelj... nem akarok bunkó lenni.. De én a leírtak alapján egész máshogy képzeltelek el. Nem vagy olyan nagyon modell alkat.. Bocsi én tényleg nem szeretnélek megbántani,meg egyáltalán nem vagy csúnya,csak teljesen átlagos. Na igen,ez bunkó volt,de akkor is nekem ez a véleményem,amúgy pár év alatt még rengeteget változhatsz,nem kell feladni :) Ja és arra figyelj ,hogy majd ha jelentkezel valahová modellnek akkor ne ilyen csaló ,,ügynökséghez" akik elkérnek egy csomó pénzt,és profinak egyáltalán nem nevezhető fotókat csinálnak. Sajnos nagyon sokan esnek ebbe a hibába és csak azután kapnak észbe ,miután már nem hozhatják vissza azt a pénzt. Ja és ne nagyon mond másoknak,hogy szép vagy ,mert a beképzelt embereket nem igazán lehet elviselni :D Legyen magabiztosságod,de soha ne vidd túlzásba. :)
Sok sikert!
Milyen Heni? -.-"
Boginak hívnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!