Hogyan legyek modell?
Ööö...Nos olyan nincs , hogy kicsit később. Kb. 3-4 év múlva alig lesz esélyed modellnek lenni . Szerintem már most kellene portfóliót készítened . Igaz , még nagyon fiatal vagy , de ez az aranyút .De ehhez a szüleid beleegyezése is szükséges . Ahhoz , hogy sikeres legyél 180-185 centi és olyan 60-62 kiló kell . Emellett stílusérzék és szép fogak , formás popsi és formás keblek . Amit kerülj az a plasztikai műtétek . A hajad is legyen természetes . Ami nagyon fontos az a mosolyod . Arra kell a legtöbb energiát áldoznod . És rengeteg pénz a portfólióhoz.
Ui.:Azért kezd most , mert 15-16 éves korban nagyon nagy a konkurencia .
Szia én fotós vagyok és hát az alábbi dolgok jelentenek előnyt egy modellnek (nem muszáj de könnyebb ezekkel az iparág, a különlegeseket mindig keresik):
Külső:
170 cm fölötti magasság
max. 65 kg test súly
matt bőrszin
hibátlan bőr (nagy anyajegy, műtéti heg kizáró ok)
feszes bőr
hosszú lábak
karcsú alak
lapos szemérem és szemérem domb (nem is gondolod ez milyen fontos, ezt most el kell kezdeni formázni írj privátot és elmondom hogy kell)
vastag bőr
dús haj
nem roncsolt (ne vasald mert az nagy probléma lesz később)
feszes keblek (erre is most kell már figyelni írj privátot és segítek ebbe is.)
Belső:
Színészi képesség
önbizalom
nyitottság
energikusság
Jó még:
Anyanyelv+angol+francia nyelvismeret
Ismeretség (ez idő közbe kialakul)
Fú hát kb ez a fontos. Nem muszáj most kezdened de később nehezebb lesz.
MODELL ÜGYNÖKSÉGNÉL LEGYÉL, DE NE MAGÁN ÜGYNÖKNÉL.
Irj bátran (portfólió fotózásba is tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!